Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Jakob Dylan - Seeing Things (2008)

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Ostatné Download
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Jún 22, 2008 11:20 am    Predmet: Jakob Dylan - Seeing Things (2008) Odpovedať s citátom Back to top

JAKOB DYLAN - SEEING THINGS

Nech sa paci solovy album spevaka mojej oblubenej kapely THE WALLFLOWERS, Jakoba Dylana (ak Vam je povedome priezvisko, tak jeho tatko je tiez spevak Wink )

Kód:
http://www.sendspace.com/file/ab51dl

Tracklist.
1. Evil Is Alive And Well
2. Valley Of The Low Sun
3. All Day And All Night
4. Everybody Pays As They Go
5. Will It Grow
6. I Told You I Couldnt Stop
7. War Is Kind
8. Something Good This Way Comes
9. On Up The Mountain
10. This End Of The Telescope

http://www.myspace.com/jakobdylan
http://www.jakobdylan.com/

Naposledy upravil majky dňa Ne Jún 22, 2008 4:26 pm, celkom upravené 1 krát

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ne Jún 22, 2008 2:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nepoznam ale skusim

Ps: majky link davaj do kodu aby sa nan nedalo priamo kliknut aby si nebol pravne stihany a hlavne forum, aby nevznikli pripadne problemy. Je to trochu smiesne ze staci dat do kodu ale tak to funguje na forach.

Mozno to uz netreba ale ja to tak robim potom je uz zodpovednost na tom kto si to stiahne Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Ne Jún 22, 2008 4:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tiez som to planoval sem hodit. velmi milo som prekvapeny, kvalitny album.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Jún 22, 2008 4:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:

Ps: majky link davaj do kodu aby sa nan nedalo priamo kliknut aby si nebol pravne stihany a hlavne forum, aby nevznikli pripadne problemy. Je to trochu smiesne ze staci dat do kodu ale tak to funguje na forach.

Mozno to uz netreba ale ja to tak robim potom je uz zodpovednost na tom kto si to stiahne Wink

dik za poucenie, uz som to opravil

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Po Jún 23, 2008 10:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:

dik za poucenie, uz som to opravil

Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Ostatné Download Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: