Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Fakt otrasny den
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Júl 01, 2008 12:13 pm    Predmet: Fakt otrasny den Odpovedať s citátom Back to top

Zobudite sa v pondelok,vcelku sa tesite do prace.Idete do zahrady...na kavu a cigaretu.Den predtym ste mali narodky aj meniny v jeden den a priatelka vam nezavolala.

8am:
Zavolate priatelke,ze ako sa ma a tak.Dozviete sa,ze uz pol roka spolu nechodite a na otazku ci je tam niekto iny odpovie"neviem".Nasleduju otazky kedy si pridem po veci a tak...A to je zaplatena dovolenka

9am:
Pridete do prace...zacinate pomerne s usmevom,ale zmylite si latte s cappucinom.Zavola si vas sef a povie,ze nie ste vhodny pre tuto pracu,lebo ste"moc hanblivy",co je totalna kokotina btw.

Povedzte ze take dni nemam len ja Laughing pripadne nejake napady ako prezit taky den...bol som bol z toho vcelku mimo uprimne povedane a to som vcelku flegmatik Confused

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Ut Júl 01, 2008 12:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nenatacaju ta do dakej odrbavacej TV show? Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ut Júl 01, 2008 4:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Typický deň blbec...buď rád, že ťa ešte k tomu aj nevykradli Smile

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: St Júl 02, 2008 5:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Peter, hlasna muzika a chlast vyriesa vsetko Wink RNR!!! pozri, pracu aj frajerku si najdes skor ci neskor ... zatial sa mozes pevne opriet o release date noveho albumu Oasis - To ti pomoze Wink

PS: Latte a Capuccino nie je to iste? Very Happy Mleko, kava, voda!!!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Po Júl 14, 2008 8:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Je to blbe ale tak dozvediet sa ze uz pol roka nechodite tak to je sila to si jej nevolal alebo ako to bolo ze zrazu koniec.

to je ina cudacina Very Happy

Prekonas to hlavne ze sme zdravý Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Júl 15, 2008 1:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No skor ma vymenila za druheho ako sa dozvedam.Niekto asi"serioznejsi"co chodi 4 krat do tyzdna na tanecnu... Confused ako hobby

Co ti poviem,nespravam sa zrovna ako muz.Zobranie a plakanie do telefonu nemam zrovna casto na programe dna..ale nejak sa m nechce spravat ako proper man...akurat co dost pijem a fajcim marihuanu...

Vztah na dialku je o nicom,ale dievca zobrala pracu v Snine (kolki z vas vedia kde to je Laughing ) kde zaraba asi 70/mes ... a mne trochu trvalo kym som sa odhodlal tam ist za nou...vies asi co sa tam da robit...mylsim joby onicom za 15.

A vobec pisem tu story jak u nejakeho psychologa Sad

Rasťo

PríspevokZaslal: Ut Júl 15, 2008 3:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Vztah na dialku je o nicom,ale dievca zobrala pracu v Snine (kolki z vas vedia kde to je Laughing ) kde zaraba asi 70/mes

70 tis. v Snine? Čo robí, predáva drogy? Smile
A mimochodom, ja viem kde je Snina.

BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Júl 15, 2008 3:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
BetterMan Napísal:
Vztah na dialku je o nicom,ale dievca zobrala pracu v Snine (kolki z vas vedia kde to je Laughing ) kde zaraba asi 70/mes

Veducu lekarne.Tolko mala minimalne na decembrovej vyplate.Ak ma obycajne menej ako 60 tak si odseknem ruku hned teraz.Sa nezda taky plat co...tiez by si ma nechal Laughing

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Júl 15, 2008 4:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Rasťo Napísal:
Čo robí, predáva drogy? Smile

Veducu lekarne.
Tak si v podstate uhadol Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Rasťo

PríspevokZaslal: Ut Júl 15, 2008 5:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Rasťo Napísal:
BetterMan Napísal:

Veducu lekarne.Tolko mala minimalne na decembrovej vyplate.Ak ma obycajne menej ako 60 tak si odseknem ruku hned teraz.Sa nezda taky plat co...tiez by si ma nechal Laughing

Asi 14.plat, nie?

BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Júl 15, 2008 7:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
BetterMan Napísal:
Rasťo Napísal:
BetterMan Napísal:

Asi 14.plat, nie?

Nie.Decemrova vyplata bola ovela viac si myslim.Aspo podla vyroku:"Od kolko sa plati milionarska dan?"Bol by si prekvapeny kolko kvalifikovany ludia v tomto obode zarabaju...hlavne na vychode v mestach odkial vsetko co malo nohy uslo... nic proti Snine...mam rad to mesto viac ako BA.

Gnarls

PríspevokZaslal: Ut Júl 15, 2008 9:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mne aj 60 sa zda vela ale to je jedno. Dufam ze sa ti nevratili spomienky to som nechcel ale dlhsie som tu nebol a zaujalo ma to.

A ako uz mas druhu ? hhh

A marihuana tak to by som nepovedal to sa mi nepaci este alkohol ten sa da. Mne bolo tak zle z marihuany az na grcanie a to je vam hosi este horsie ako ked grcate z alkoholu aspon mi to vraveli, ja som to predychal ale nebolo mi vsetko jedno. Uz nikdy viac. Twisted Evil

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: St Júl 16, 2008 6:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

To len prvykrat ked si das ti je blbo Very Happy Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

PríspevokZaslal: St Júl 16, 2008 7:08 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
Mne aj 60 sa zda vela ale to je jedno. Dufam ze sa ti nevratili spomienky to som nechcel ale dlhsie som tu nebol a zaujalo ma to.

A ako uz mas druhu ? hhh

A marihuana tak to by som nepovedal to sa mi nepaci este alkohol ten sa da. Mne bolo tak zle z marihuany az na grcanie a to je vam hosi este horsie ako ked grcate z alkoholu aspon mi to vraveli, ja som to predychal ale nebolo mi vsetko jedno. Uz nikdy viac. Twisted Evil

Nemam druhu a druhu ani nechcem.Bud tuto alebo ziadnu Sad A neboj,mylsim na nu kazdu druhu minutu aj bez toto ze by si sa opytal.

S tou travou...ja skor byvam velmi unaveny ako ze mi je zle.Sem tam mam rad dat si drink po trave,ale nikdy uz to uz nespravim opacne,mylsim hulit opity.A lahsie zaspavam...

Gnarls

PríspevokZaslal: St Júl 16, 2008 9:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

stanek Napísal:
To len prvykrat ked si das ti je blbo Very Happy Cool

Nie nie hhh prvy krat to bolo dokonale sme sa smiali ako male deti, potom to uz nebolo take ako by som si predstavoval proste nemalo to ten pravy efekt nic mi nebolo a hrat ze mi nieco je tak to urcite nie, lebo niekedy mam ten pocit ze kamosi to hrali ze maju take a take stavy ( mozno ). Tu zlu skusenost som zazil asik pri 5 posedení hhh. To bola lampa ci co nieco kvalitne a silne skôr pre skusenych ako neskúsených, som si potiahol 2 krat a poriadne ... uplne ma to polozilo som nevladal ani chodit, telo ma neposluchalo iba som citil ako mi bije srdce + ako som spomynal bolo mi na grcanie. Som rad ze sa mi to stalo mam k tomu odpor.

Betterman tak to je mi luto, musis ju milovat a tazko sa zabuda, skus spravit nieco sialene co ju prekvapi a snad si povie vauuu ten clovek ma miluje ale ak tam je niekto druhy bude to tazke, treba konat cim skôr. Ale na to musis prist sam, take radi druhych ti budu asi na nic Confused A ak sa vrati tak napis ako si to dokazal, das nam cenne informacie.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: