Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

My Guitar
Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
.:Ace:.

Založený: 24.08.2006

PríspevokZaslal: St Júl 02, 2008 1:57 pm    Predmet: My Guitar Odpovedať s citátom Back to top

Ahojte
Chcel by som sa vám pochváliť mojou gitarou (keď sa už nemám ničím iným Laughing ) Nedávno sme ju s kamošom trochu upravili a ja by som rád vedel, čo si o tom myslíte

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: St Júl 02, 2008 3:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Aria strat. Je to nova, ci japonsky lawsuit ? Ja som tiez gitarista. Cool Si mozeme spravit nejaku challange gitarovu. Smile

Battle of Britpop no.2 Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail

PríspevokZaslal: St Júl 02, 2008 3:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mam ju uz asi rok . Jasne mozme zajemovat spolu, akurat dnes som sa doucil Cigs And Alcohol Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
sakypop

PríspevokZaslal: St Júl 02, 2008 3:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Cigs and Alc ? To bola jedna z prvych veci, co som vedel od Oasis a aj troska lepsie nahral.

Ked si z BA s jamkou nemam problem.

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: St Júl 02, 2008 7:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

a ste si isty ze chcete byt cista gitarovka? ak nie, mate bubenika Laughing

sakypop

PríspevokZaslal: Št Júl 03, 2008 6:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Cista ? Nemusime, moze sa pridat aj syntacik. Very Happy

Ved ja teraz niekedy uz budem mat garaz niekde na Trnavskej s bicimi, takze potom sa len zorganizovat.

Zlozenie gitar je podla mojich predstav. Jedna so singlami a druha s humbuckermi. Very Happy

PríspevokZaslal: Št Júl 03, 2008 7:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

znie to super. Ak vyckas este dva roky, kym sa dostanem do Blavy na vysku, tak nie je problem Cool

sakypop

PríspevokZaslal: Št Júl 03, 2008 8:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak vela stastia prajem. Cool Aspon mas cas poridne cvicit. Laughing

vibrocil

PríspevokZaslal: Št Júl 03, 2008 12:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:
Cista ? Nemusime, moze sa pridat aj syntacik. Very Happy

Ved ja teraz niekedy uz budem mat garaz niekde na Trnavskej s bicimi, takze potom sa len zorganizovat.

Zlozenie gitar je podla mojich predstav. Jedna so singlami a druha s humbuckermi. Very Happy

ake mas bicie a kolko vyde taka garaz na mesiac?

sakypop

PríspevokZaslal: Št Júl 03, 2008 1:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Su tam Pearl od Tulena zo Slobodnej Europy. Oni su kamosove, ale nebol by problem s pozicanim. Stali nejak do 30 litrov, takze to nebude uplny smejd.

Nie je to tam este zariadene, lebo to vybavili nedavno. Treba este pockat kym sa tam odnese aparatura a potom by sme sa mohli dohodnut. Wink

Na mesiac to tam vyjde 2 litre, cize kebyze tam cvicime este dajme to my dvaja, tak okolo 300SK na osobu.

vibrocil

PríspevokZaslal: Št Júl 03, 2008 8:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nuz s tou gitarovkou som to nemyslel celkom vazne...totiz mam rad: dynamickejsiu hru ako su gitarovky typu franz ferdinand, kadejake gitarove efekty, xylofon, sample, slucky a najma roznorode spajanie hudobnych zanrov...teda ak nahodou toto myslis pod gitarovkou tak moze byt:)

no a preto som sa pytal na tu skusobnu kvoli trenovaniu popri skole...
ale ak by som nejaku skusobnu zohnal tak si mozme zahrat zo srandy:)

sakypop

PríspevokZaslal: Pi Júl 04, 2008 7:33 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tento typ muziky, co si popisal mam rad. Ked to bude vsetko hotove, tak Ti dam vediet a mozeme sa niekde zrazit a vyskusat nieco. Wink

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Pi Júl 04, 2008 11:29 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A ked si nacvicite repertoar, dajte vediet a rad sa dojdem pozret, na Trnavsku to nemam daleko. Len tie nedynamicke gitarovky typu Franz Ferdinand uplne nezavrhujte Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vibrocil

PríspevokZaslal: Pi Júl 04, 2008 4:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:
Tento typ muziky, co si popisal mam rad. Ked to bude vsetko hotove, tak Ti dam vediet a mozeme sa niekde zrazit a vyskusat nieco. Wink

Very Happy hehee...v poriadku...sme dohodnuti:)

stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Ne Júl 06, 2008 5:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ok, bicie su, gitara tiez, kto tu okrem mna spieva? Cool (okrem sprchy) Very Happy

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší
Strana 1 z 4

Prejdi na: