Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Oasis - Falling Down

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Pi Júl 11, 2008 4:04 pm    Predmet: Oasis - Falling Down Odpovedať s citátom Back to top

Nasiel som tento link par minut po tom ako to malo ist v radiu...

pise tam ze je to chemical brtohers remix, normalnu verziu som zatial nenasiel...

http://thepopscene.wordpress.com/2008/07/11/oasis-falling-down-chemical-brothers-remix/

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Pi Júl 11, 2008 4:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mne sa to celkom paci,,taky priemer pre mna..
ale original bude podla mna uplne inac zniet lebo toto je dost zmixovane...ale oasis to je naisto lebo tam pocut noelov hlas Smile

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Júl 11, 2008 4:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A sialenstvo sa moze zacat Cool

Aj ked si neviem predstavit aka verzia bude na Oasis albume

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: So Júl 12, 2008 7:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Velmi dobre.

edit: Na albume si neviem predstavit, ako to bude zniet.

Naposledy upravil sakypop dňa So Júl 12, 2008 7:41 am, celkom upravené 1 krát

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: So Júl 12, 2008 7:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Kód:
A setting sun that blows my mind
Is falling down on all that I've ever known
Time to kiss the world goodbye
Falling down on all that I've ever known
Is all that I've ever known...

A dying scream... it makes no sound
Calling out to all that I've ever known
Here am I... lost and found
Calling out to all
A setting sun
It blows my mind
Time to kiss the world goodbye

We live a dying dream
If you know what I mean

A setting sun it blows my mind
Now we'll kiss the world goodbye

Text nič moc Confused Pokiaľ ide o hodnotenie samotného songu, počkám si na "album version" Smile

sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: So Júl 12, 2008 7:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Skoda, ze tam nie je nejaky chytlavy refren.

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: So Júl 12, 2008 1:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zalubil som sa ... Wink v poslednej dobe som casto pocuval remixy, ci uz Killers, Depeche Mode alebo fantasticky remix singla Alanis Morissette od Josha Harrisa a tak som si hovoril preco Oasis nedavaju remixovat svoje skladby ... splnil sa mi sen! Smile

no a ako bude vyzerat realna skladba tazko odhadnut, nevieme do akej miery sa so skladbou chemicki brati vyhrali Smile ale to piano by mohlo byt aj v originale aj s tou basou

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Júl 12, 2008 4:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja zase dufam,ze toto je len jednorazovka Cool Moc by ma nebralo keby maju takych remixov viac...ved minimalne 60 % z toho songu nicim nepripomina Oasis.Okrem casti kde Noel spieva...

Si vsetci v dome myslia ze som sa dal na tanecnu scenu Laughing

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Júl 13, 2008 9:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:

pozor, v remixoch casto nie su pouzite vsetky casti skladby, napr. uz v tom spominanom remixe Alanis Morissette - Underneath, Josh Harris vobec nepouzil spev z refrenu a jednej casti skladby Wink Nechajme sa prekvapit.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ne Júl 13, 2008 10:29 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
sakypop Napísal:

pozor, v remixoch casto nie su pouzite vsetky casti skladby, napr. uz v tom spominanom remixe Alanis Morissette - Underneath, Josh Harris vobec nepouzil spev z refrenu a jednej casti skladby Wink Nechajme sa prekvapit.

ktovie.. mozno ze teraz sa pouzil iba refren Wink Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
ringobobek

Založený: 03.09.2007

PríspevokZaslal: Po Júl 14, 2008 9:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Uplne super remix, o pesnicke samotnej to vela nepovie, ale celkovo je to dobre spravene. Ma to gule. Inac, tiez si myslim, ze basa je z povodnej verzie, znie prilis neelektronicky Smile

adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Ne Aug 17, 2008 9:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

http://www.sendspace.com/file/c3zarj - Falling down (album version)

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: