Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Pohoda 2008
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Júl 13, 2008 12:10 pm    Predmet: Pohoda 2008 Odpovedať s citátom Back to top

Tak ako? Chystate sa niekto? Ja budem pritomny od stvrtku poobedia do nedele rana.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
ringobobek

Založený: 03.09.2007

PríspevokZaslal: Po Júl 14, 2008 7:51 am    Predmet: Re: Pohoda 2008 Odpovedať s citátom Back to top

Ja tam budem od piatku do nedele. Tesim sa na tuto akciu cely rok. Pocasie vyzera byt take vselijake, ale hadam to bude v pohode. Aspon nechytime upal Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Júl 14, 2008 11:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Som jediny komu sa zda ze pohoda so svojou velkostou by mala mat lepsi line up Confused Moc nemusim kascakovu viziu,ze kto je"komercne uspesny" tak sa k nim nehodi...proste ma svojich konov a tym to hasne

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Júl 14, 2008 1:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja tam budem to je hadam jasne Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Po Júl 14, 2008 2:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Som jediny komu sa zda ze pohoda so svojou velkostou by mala mat lepsi line up Confused Moc nemusim kascakovu viziu,ze kto je"komercne uspesny" tak sa k nim nehodi...proste ma svojich konov a tym to hasne

akurat ze keby pohoda nemala taky line-up nebol by to taky velky fest Smile
a pohoda stavia prave na tom ze ma silne "beckove" kapely a vela ludi ( ak nie vacsina) tam chodi kvoli objavovaniu noveho
a kascak myslim ze pod komernymi kapelami myslel veci typu radio expres a fun radio...je o nom zname ze chce rok co rok na pohodu dotiahnut radiohead...a oni su asi najkomercnejsia kapela ktora sa nehrava v radiach...

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Po Júl 14, 2008 5:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja line-up nejak neriesim aj ked na Fatboya a UNKLE sa tesim ... som tam kvoli praci, takze az budete chciet zachillovat, najdete ma v najfasa stane na pohode Wink poznavacie znamenie: Silent Disco

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Po Júl 14, 2008 8:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja sa v stredu rozhodnem podla pocasia lebo tak to chce frajerka a co povie tak to bude uz zmokla na hodokvase a nebolo to nic prijemne. Ale ja tak chcem ist snad ju presvedcim. Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: Po Júl 14, 2008 8:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja som chcel ist, ale nejak nikto nejde a na slepo sa mi ist nechce.

ringobobek

Založený: 03.09.2007

PríspevokZaslal: Ut Júl 15, 2008 2:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mne sa na tohtorocnej pohode paci, ze tam bude kopec mladych slovenskych kapiel, ktore clovek zvycajne nema velku sancu inde vidiet. Aj ked Swan Bride uz teraz hraju skoro vsade, takych Uniques, Nove Mapy, alebo Infants by som inak asi nevidel.
A inac, mne osobne vobec nevadi, ze tam nehraju esa hudobneho neba. Aj ja som jeden z tych, co tam chodia za novou hudbou a radi sa nechaju niecim novym prekvapit.

..filip

PríspevokZaslal: Ne Júl 20, 2008 9:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no? co vravite? pre mna boli hudobne vrcholy pohody muller, streets a para. najma the streets boli svetovi

stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Ne Júl 20, 2008 9:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jj o streets som pocul ze hrali dobre, skinner vraj aj po slovensky hovoril Very Happy a aj editors ze boli perfektny

to filip: nejake fotky zo streetsa nemas?

trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Ne Júl 20, 2008 11:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jednoznacne highlight boli pre mna The Streets, na druhom mieste Editors, zvysne veci co som videl ok. Muller ma uz moc nebral, videl som ho, ked bol vo forme a tu mi proste nesadol. ale mal tam fajn momenty, resp. kapela.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Po Júl 21, 2008 5:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

v piatok Unkle, Gossip a Roy Paci, v sobotu Editors, Blood Red Shoes a Erik Sumo Band ... Wink

trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Po Júl 21, 2008 8:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jasne este som zabudol na Tomasa Slobodu. to sa zacalo akurat zmrakat a nakolko som bol trochu odpaleny zazil som zvlastne momenty Smile z reproduktorov bolo dokonca pocut isty moment 'Rain' od Beatles. mnam. Subways ma moc nebrali, ale zaverecna 'Rock n roll Queen' bola paradna. Cribs sa mi pacili viac, skoda ze nedali 'Bastards Of Young'.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
..filip

PríspevokZaslal: Po Júl 21, 2008 11:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

stanek Napísal:
jj o streets som pocul ze hrali dobre, skinner vraj aj po slovensky hovoril Very Happy a aj editors ze boli perfektny

to filip: nejake fotky zo streetsa nemas?

fotky zo stryca nemam Smile bol som prilis zamestnany skakanim a jasenim sa B-)

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: