Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

CDs LPs shop

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: St Júl 23, 2008 2:39 pm    Predmet: CDs LPs shop Odpovedať s citátom Back to top

Caute.
viaceri z vas byvaju alebo byvali istu dobu v anglicku. ja som momentalne v UK a preto sa chcem spytat, vie mi nikto odporucit nejaky dobry LPs alebo CDs shop v Manchesteri alebo Liverpoolu. tieto mesta mam najblizsie. dakujem za kazdy tip

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Júl 23, 2008 7:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Prepac, nepoznam Manchester ani Liverpool. Ale ked pojdes do nejakeho shopu ( nemyslim zrovna HMV ci zavvi, skor independent ) sa opytaj, urcite ti poradia. Nedavno som tak dostal polhodinovu prednasku co to vlastne je Northern soul Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: St Júl 23, 2008 11:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

v mančestri ani lívrpúle som v zivote nebol, ale ja byt tebou kdekolvek v uk tak objednavam priamo cez internetovu stranku Rough Trade. popripade ako pisal BetterMan - skoc do nejakeho shopu s hudbou a spytaj sa na nieco lepsie alebo secondhand. its that simple... Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Júl 25, 2008 3:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

thanks men.
ved to je to, ze zatial som videl len zavvi a hmv. ale dakujem vam za rady.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: