Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Novy look oficialnej OASIS stranky

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: So Aug 16, 2008 7:06 pm    Predmet: Novy look oficialnej OASIS stranky Odpovedať s citátom Back to top

http://www.oasisinet.com

Vidim ze uz aj stranka je nastylovana na novy album... paci sa mi viac ako stara verzia.. dokonca si myslim ze je jedna z najlepsich stranok , momentalne

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Aug 17, 2008 7:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

stranka je vyborna, mam pocit ze management sa zacal snazit a trosku prisposobuje promo sucasnym trendom Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Aug 17, 2008 2:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Som sa tam zaregistroval ale nejde mi sa prihlasit.Ostatnym to ide ok?A to si necham poslat reminder kde mam heslo a username....zkopcim ta a stale nic Confused Nejaky napad preco mi to nejde?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

PríspevokZaslal: Po Aug 18, 2008 9:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tento mail je pravděpodobně SPAM v HTML formátu. Dbejte zvýšené opatrnosti při nestandardním chování vašeho prohlížeče.Dear Subscriber You have requested that your password be sent to you. Your Oasis login details are: Username : PHolenda Password : liamoasis

Nechapem...skuste to niekto za mna ci vam to ide... Confused

BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Aug 19, 2008 1:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

preco do PICE mi to nejde sa tam zaregistrovat?vyzna sa niekto v PC,uz som si tam zalozil asi 4 konta pride mi ten mail aktivacny...kliknem na tu linku a aj tak to ko*** nejde.uz ma to fest serie Twisted Evil

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Aug 19, 2008 2:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no mne to islo este so starym loginom a heslom, potom mi tusim prisiel daky mail kde to bolo treba potvrdit.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Aug 19, 2008 3:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja neviem Crying or Very sad A druha otazka...ked nie som prave v UK tak cez ticketmaster listky na UK shows nekupim zo SVK?

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ut Aug 19, 2008 3:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

aj ina prestizna stranka o oasise ma novy aktualny look Smile a sice madforit.sk, well done!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Ut Aug 19, 2008 5:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mooze byt Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre