|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: Po Jan 16, 2006 12:13 pm Predmet: babyshambles |
|
|
neviem aky mate nazor na tuto formaciu, ale mne sa to velmi paci, aj ked The Libertines asi viac. je dobre, ze pete doherty (neviem ci som to dobre napisal) si pomedzi kokainove ulety najde cas napisat nejake dobre pesnicky . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Po Jan 16, 2006 7:54 pm Predmet: |
|
|
Mam jedno cd The Libertines z roku 2004...v pohode,aj ked nic prevratne to podla mna nie je.Este stale kefuje s Kate Moss? sa ma... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: Ne Máj 13, 2007 1:47 pm Predmet: |
|
|
No podľa mňa inšpirácia ostala stále niekde pri britských The Kinks, The Clash a svoje stopy zanechali aj The Beatles + The Smith. Prísť v rock‘n’rolle (kde už bolo všetko niekedy predtým napísané a zaznamenané) s niečím novým je dosť problém. Ale oni podobné tvrdenia majú v p.ci a robia hlavne to, čo ich baví.
Podľa mňa úvodná Can‘t Stand Me Now znie ako The Beatles, tretia Don’t Be Shy ako The Clash, deviata Campaign Of Hate ako The Kinks a predposledná Road To Ruin dokonca ako Doors.
A Arbeit Macht Frei s protifašistickými textami ... no coment
Takže 14 piesní a štrnásť potenciálnych hitov - a co sa stalo jeden z naj. albumov roka 2004. Tiez prezývaný ako najzábavnejší.
Názvy piesni su fakt výztizné napr. The Man Who Would Be King
Clovek hned pochopí aké ťažké to mal Pete Doherty v jednom z absolvovaných medziodvykacích období, len ze na druhý album sa čakalo až dva roky.. Momentalne stahujem jeho projekt Babyshambles.
Počuval niekto jeho projekt Babyshambles ??? _________________ www.musicone.sk - moja stranka o hudbe
Naposledy upravil Gnarls dňa Ne Máj 13, 2007 2:00 pm, celkom upravené 1 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: Ne Máj 13, 2007 1:56 pm Predmet: Re: babyshambles |
|
|
jeremy Napísal: |
neviem aky mate nazor na tuto formaciu, ale mne sa to velmi paci, aj ked The Libertines asi viac. |
Aj mne sa paci viac album Libertines. Ved to všetko bolo pod producentskou taktovkou Micka Jonesa (ex-The Clash) a Billa Pricea (svojho času bol štúdiovým technikom The Clash). Ubralo zo zbytočnej tvrdosti jednotky Up The Bracket a hlavne vďaka tomu je The Libertines ešte lepším ako jeho predchodca.
Uz sa tesim na pesnicku .... Fuck Forever skoro podobny názov ako Oasis Live Forever - mozno tam bola inspirácia z jeho strany _________________ www.musicone.sk - moja stranka o hudbe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075