|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Založený: 16.01.2008 Príspevky: 194 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: Po Sep 15, 2008 12:42 pm Predmet: Indiependent & Rocknroll Night v Pivnicke |
|
|
ahojte. dufam, ze nebude vadit ak si tu spravim male promo na akciu, ktora sa bude konat 20. septembra (sobota) cca. od 21.00 v bratislavskom podniku Pivnicka (nachadza sa kusok od Hviezdoslavovho namestia, hned pri knihkupectve Reduta).
hrat sa budu veci od Oasis, Libertines, Babyshambles, Dirty Pretty Things, The Good The Bad & The Queen, The Killers, The Strokes, ale aj starsie veci ako Beatles, Johnny Cash, Rolling Stones, The Stooges a to vsetko s moznymi presahmi do cohokolvek, co necakate.
od Oasis urcite cakajte najvacsie pecky, ale aj okrem nich je myslim si vela na co sa tesit. takze dost bolo slov, ked tak sa vidime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Po Sep 15, 2008 4:13 pm Predmet: |
|
|
no myslim ze stym neni ziadny problem ze ot tu je ja osobne sa len tesim ze sa da v ba stravit vecer aj v rock n rollovom prostredi... o to horsie ze som v sobotu na chate
do tej pivnicky sa ale vela ludi nezmesti |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Po Sep 15, 2008 4:18 pm Predmet: Re: Indiependent & Rocknroll Night v Pivnicke |
|
|
trojkolka Napísal: |
ahojte. dufam, ze nebude vadit ak si tu spravim male promo na akciu, ktora sa bude konat 20. septembra (sobota) cca. od 21.00 v bratislavskom podniku Pivnicka (nachadza sa kusok od Hviezdoslavovho namestia, hned pri knihkupectve Reduta).
hrat sa budu veci od Oasis, Libertines, Babyshambles, Dirty Pretty Things, The Good The Bad & The Queen, The Killers, The Strokes, ale aj starsie veci ako Beatles, Johnny Cash, Rolling Stones, The Stooges a to vsetko s moznymi presahmi do cohokolvek, co necakate.
od Oasis urcite cakajte najvacsie pecky, ale aj okrem nich je myslim si vela na co sa tesit. takze dost bolo slov, ked tak sa vidime
|
no to znie velmi zaujimavo. asi aj pridem, ale ako pise filip, problem tam je s miestom. ale aspon na chvilu by som dobehol kuknut. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: Po Sep 15, 2008 5:13 pm Predmet: |
|
|
jasne. je to bohuzial mensi podnik (kapacita cca. 60 ludi). ale s vynimkou subclubu ma nenapadol priestor kde by sa nieco podobne dalo zrealizovat. tak ci tak, je to prva vlastovka a nic nevylucuje moznu expanziu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Ut Sep 16, 2008 6:21 pm Predmet: |
|
|
jasne. je to bohuzial mensi podnik (kapacita cca. 60 ludi). ale s vynimkou subclubu ma nenapadol priestor kde by sa nieco podobne dalo zrealizovat. tak ci tak, je to prva vlastovka a nic nevylucuje moznu expanziu |
Kto ty vlastne si? Seda eminencia bratislavskeho undergroundu? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: Po Sep 22, 2008 2:58 pm Predmet: |
|
|
tak a prvy sobotny vecer je uspesne za nami. kto nebol, moze lutovat hrali sa oasis, blur, verve, stone roses, clash, libertines, babyshambles, strokes, albert hammond jr., dirty pretty things, cornershop, stereophonics a pomedzi to vela inych skvelych veci - od johnnyho casha cez kinks alebo the streets az po muse. vidiet tesne pred zaverecnou ako drviva vacsina osadenstva podniku tancuje na 'wonderwall' bolo neskutocne hrejive
seňor bellcanto tusim ako jediny z madforit fora nechybal a za to mu patri jeden velky dik a moznost zahrania skladby na zelanie podla vlastneho vyberu na najblizsej akcii |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Po Sep 22, 2008 3:17 pm Predmet: |
|
|
tak a prvy sobotny vecer je uspesne za nami. kto nebol, moze lutovat hrali sa oasis, blur, verve, stone roses, clash, libertines, babyshambles, strokes, albert hammond jr., dirty pretty things, cornershop, stereophonics a pomedzi to vela inych skvelych veci - od johnnyho casha cez kinks alebo the streets az po muse. vidiet tesne pred zaverecnou ako drviva vacsina osadenstva podniku tancuje na 'wonderwall' bolo neskutocne hrejive
seňor bellcanto tusim ako jediny z madforit fora nechybal a za to mu patri jeden velky dik a moznost zahrania skladby na zelanie podla vlastneho vyberu na najblizsej akcii |
dude znie to skvele... najblizsie som tam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ut Sep 23, 2008 7:25 am Predmet: |
|
|
chlape, aj ja som sa zucastnil, ale bol som len do 23:00. Ale akcia to bola vydarena, dobra hudba, dobry priestor, len nech to ma aj pokracovanie v blizkej buducnosti. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: Ut Sep 23, 2008 12:37 pm Predmet: |
|
|
tomas Napísal: |
chlape, aj ja som sa zucastnil, ale bol som len do 23:00. Ale akcia to bola vydarena, dobra hudba, dobry priestor, len nech to ma aj pokracovanie v blizkej buducnosti. |
sorry urcite dik aj tebe tomas. na dalsom pokracovani sa pracuje a len co budem mat konkretne info, tak tu bude novy plagat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: St Sep 24, 2008 7:41 pm Predmet: |
|
|
hadajte aku platnu to zrovna vytahujem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: St Sep 24, 2008 8:33 pm Predmet: |
|
|
hadajte aku platnu to zrovna vytahujem
|
stop the clocks?
tam sa hralo z gramcov? wow ja ze to bola taka party ze lne "hrala dobra hudba" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Št Sep 25, 2008 6:11 am Predmet: |
|
|
trojkolka: videl som na myspace aj obrazok platne "Young Folks", ej veru tam muselo byt veselo, skoda ze to je az hen daleko v Blave _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: Št Sep 25, 2008 9:11 am Predmet: |
|
|
hralo sa z platni a co nebolo na platniach vykrival notebook s dalsim mixakom. hrat od 19.00 do 4.00 rano by nas cisto z platni asi jeb*o a tomu ver, je to jedna platna z 3lp setu 'stop the clocks' |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
reg
Založený: 19.05.2006 Príspevky: 12
|
Zaslal: Št Sep 25, 2008 6:07 pm Predmet: rock party v pivnicke 20 SEP 08 |
|
|
cafte, aj ja som tam bol. fine bolo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: Ne Okt 05, 2008 7:35 am Predmet: |
|
|
dojdite znovu kuknut buduci vikend 11. oktobra v sobotu do pivnicky v bratislave.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|