|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ne Sep 21, 2008 11:57 am Predmet: Dig Out Your Soul |
|
|
myslim ze by mala byt samostatna tema v "oasis vseobecne" kedze o tom asi trochu budeme este kecat right?
no ja som teraz dosiel z chaty takze som bol off a ake prekvpako ma necaka?? uz len netrpezlivo cakam kym sa to dostahuje.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakypop
Založený: 29.03.2008 Príspevky: 160 Bydlisko: V centre diania |
Zaslal: Ne Sep 21, 2008 12:33 pm Predmet: |
|
|
Stale sa sem lognem, ze to stiahnem, ale nikdy tak nespravim.
Drzi ma len ta predstava, ze mi dojde ten zlty papier z posty, pojdem si pre zasielku rozbalim a budem to pocuvat cely den. Naposledy sa tak stalo ked vysiel DBTT. A to uz je predsa len dlha doba... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Ne Sep 21, 2008 3:04 pm Predmet: |
|
|
prve pocuvnutia perfektne... cely album mi znie dost beatlesacky alebo presnejsie by som povedal ze tak staro.. nepouzivaju ziadne moderne zvuky, len efekty ktore uz poznali hudobnici uz napr v tych 60s... mozno preto mi to tak znie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Ne Sep 21, 2008 3:32 pm Predmet: |
|
|
..filip Napísal: |
prve pocuvnutia perfektne... cely album mi znie dost beatlesacky alebo presnejsie by som povedal ze tak staro.. nepouzivaju ziadne moderne zvuky, len efekty ktore uz poznali hudobnici uz napr v tych 60s... mozno preto mi to tak znie |
hej? to stare efekty? _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Ne Sep 21, 2008 3:52 pm Predmet: |
|
|
Skvely album.Aj ked jedina sanca ako by spravili nieco porovnatelne s DM ci MG je metoda"Noel pise vsetky songy,Liam mozno jeden"...aj preto je prva polovica lepsia ako druha si myslim.Keby bol cely album na urovni prvych 5 pesniciek...by to bola klasika.Takto...jednoznacne album roka...s prehladom
Inak ten link z toho blogu...neviem,ja som mal normalnu hlasitost.
A co s tou Prahou?mate nejake tajne informacie ci co |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Ne Sep 21, 2008 4:07 pm Predmet: |
|
|
vibrocil Napísal: |
hej? to stare efekty? |
nie ze stare efekty ale proste znie mi to trochu retro... jasnez ze pouzivaju modrne a kvalitne zariadenia ale keby mi niekto povedal ze je to album z roku 1968 nemal by som velky problem uverit |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Ne Sep 21, 2008 4:11 pm Predmet: |
|
|
..filip: aha...
a fakt vyborny album...uz teraz na druhe pocutie mi pride lepsi ako DBTT
btw kto im tam robi nakoniec toho bubenika? ostal zak? _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ToM_XrOwD
Založený: 27.02.2008 Príspevky: 141
|
Zaslal: Ne Sep 21, 2008 5:25 pm Predmet: |
|
|
skutocne vydareny album... v minulosti som kdesi cital ze Noel uz nemal o com pisat tak sa viac zameral na zvukovu stranku a zneje to fakt dobre |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Ne Sep 21, 2008 5:55 pm Predmet: |
|
|
ja som zas cital ze ma strasne vela songov a mozno da solovku |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ToM_XrOwD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
twentyati
Založený: 04.11.2006 Príspevky: 37
|
Zaslal: Ne Sep 21, 2008 6:52 pm Predmet: |
|
|
Tak stihol som si to od Majkyho...a poviem vam, ze som nepocul predtym ziadne 40 sek. klipy z albumu, takze okrem TSOL a Falling Down som nepoznal ziaden song. Najprv som bol prekvapeny, ale tusil som, ze ziadne velke vyspevovacky tam nebudu. Ale napriek tomu je to uplne ine ako som ocakaval. Gemov song TBWTL je uplne genialny....ale vsetky songy su akoby chalani boli cely na trave....Soldier on hlavne:-) Ale este so to musim vypocut zoparkrat, aby som si spravil nejaky definitvny nazor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ToM_XrOwD
|
Zaslal: Ne Sep 21, 2008 8:24 pm Predmet: |
|
|
nj traaava, to je to charakteristicke slovo na ktore som si nemohol spomenut |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Ne Sep 21, 2008 9:22 pm Predmet: |
|
|
ved ktori hudobnici nedavaju travu?
mne sa zda ze v poslednom case strasne vela hudobnikov prichadza s niecim prekvapujucim...je to nejaky trend asi alebo co...len co ma hned napadne radiohead, coldplay, metallica... _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Ne Sep 21, 2008 11:40 pm Predmet: |
|
|
im outta time... wow |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Po Sep 22, 2008 10:31 am Predmet: |
|
|
im outta time... wow |
neviem co vidite az take zazracne na tej pesnicke...
u mna su najlepsie prve 4 songy...vypalovacky jak sa patri _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|