Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ OASIS F�RUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

The Subways

Odosla� nov� t�mu   Odpoveda� na t�mu    Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobrazi� predch�dzaj�cu t�mu :: Zobrazi� nasleduj�cu t�mu  
BetterMan

Zalo�en�: 10.02.2005
Pr�spevky: 1075

Pr�spevokZaslal: So Aug 12, 2006 6:02 pm    Predmet: The Subways Odpoveda� s cit�tom Back to top

Pacisa niekomu Young for eternity? Pripomina mi to prvy album The Vines...ale ti potom dost padli...winning days bolo o nicom a treti som si ani nestiahol.Uvidi sa co poriesia s druhymi albumami Jet a Kasabian.

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu
lonely_soul

Zalo�en�: 17.11.2005
Pr�spevky: 450

Pr�spevokZaslal: St Aug 30, 2006 5:21 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Mne sa ich album dost paci, jednoduche ale velmi chytlave songy. Videl som v TV aj ich koncert a ta basacka je hrozne zlata ako tam pocas hrania skace ako zmyslov zbavena. Laughing

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail
jeremy

Zalo�en�: 09.08.2005
Pr�spevky: 488

Pr�spevokZaslal: St Aug 30, 2006 7:00 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

mne sa najviac paci rocknroll queeen Very Happy

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky ICQ
adam

Zalo�en�: 13.09.2006
Pr�spevky: 533

Pr�spevokZaslal: Po Okt 23, 2006 5:18 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

jeremy Nap�sal:
mne sa najviac paci rocknroll queeen Very Happy

Super kapela, kone�n� m�m od nich i DVD z Readingu 2006. Ta ko�anda se m� fakt l�b� Twisted Evil Asi po n� vyjedu a� p�ijedou do �R Shocked Co se t��e hudby, tak rock and roll queen je bomba, ale mi se nejv�c l�b� Mary...

Mary is my best friend... Wink

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Zobrazi� autorove WWW str�nky
lonely_soul

Zalo�en�: 17.11.2005
Pr�spevky: 450

Pr�spevokZaslal: Ut Okt 24, 2006 9:49 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

adam Nap�sal:
Ta ko�anda se m� fakt l�b� Twisted Evil Asi po n� vyjedu a� p�ijedou do �R Shocked Co se t��e hudby, tak rock and roll queen je bomba, ale mi se nejv�c l�b� Mary...

To radsej nerob Adam, lebo niekde som cital, ze chodi s tym spevakom. Takze tym by si rozbil jednu dobru kapelu. Laughing Wink

sakypop

Zalo�en�: 29.03.2008
Pr�spevky: 160

Pr�spevokZaslal: St Sep 10, 2008 1:33 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

16.11.2008 Vieden - Flex

16EUR

reg

Zalo�en�: 19.05.2006
Pr�spevky: 12

Pr�spevokZaslal: Po Sep 29, 2008 6:44 pm    Predmet: Subways Odpoveda� s cit�tom Back to top

to SAKYPOP: videl si subways tento rok na Pohode? dobri boli. hodinovy koncert, ok. na ich koncert do viedne asi ale nejdem.

sakypop

Zalo�en�: 29.03.2008
Pr�spevky: 160

Pr�spevokZaslal: Po Sep 29, 2008 7:08 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Na Pohode som bohuzial nebol. Sad

trojkolka

Zalo�en�: 16.01.2008
Pr�spevky: 194

Pr�spevokZaslal: Ut Sep 30, 2008 3:38 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

ja som ich videl na pohode, ale moc ma to nechytilo. poznal som akurat znamy singel 'rock n roll queen' a nejake songy z noveho albumu a od koncertu som si 'vela sluboval', ale pre mna nic moc. take deti Smile

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky
Zobrazi� pr�spevky z predch�dzaj�cich:   
Odosla� nov� t�mu   Odpoveda� na t�mu    Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena �asy uv�dzan� v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Nem��ete odosiela� nov� t�my do tohto f�ra
Nem��ete odpoveda� na t�my v tomto f�re
Nem��ete upravova� svoje pr�spevky v tomto f�re
Nem��ete maza� svoje pr�spevky v tomto f�re
Nem��ete hlasova� v tomto f�re