Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

The Jam

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
reg

Založený: 19.05.2006

PríspevokZaslal: Po Sep 29, 2008 6:40 pm    Predmet: The Jam Odpovedať s citátom Back to top

cafte, su tu nejaky fans kapely The Jam? niekto na vymenu nazorov, pripadne niekto, kto by chcel hravat ich hudbu?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: Po Sep 29, 2008 7:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Cau, cez The Jam som sa vlastne dostal k britpopu. Smile

U mna no. 1 Smile

trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Ut Sep 30, 2008 3:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

kubo je tunak myslim najvacsi expert na Jam Smile ja ich pocuvam tak sporadicky, ale jednoznacne song, ktory od nich milujem je 'that's entertainment', to si davam pravidelne.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
reg

Založený: 19.05.2006

PríspevokZaslal: St Okt 01, 2008 5:43 pm    Predmet: The Jam Odpovedať s citátom Back to top

cafte sakypop a trojkolka. ja zas ficim upne na Thick as Thieves, Away from the Number, Here come the Weekend a ine. teraz mam zas fazu a tak nepocuvam nic ine len ich. ste hudobnici vlastne? apropos chystate sa do viedne na supergrass???

gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Št Okt 02, 2008 12:38 pm    Predmet: Re: The Jam Odpovedať s citátom Back to top

reg Napísal:
cafte sakypop a trojkolka. ja zas ficim upne na Thick as Thieves, Away from the Number, Here come the Weekend a ine. teraz mam zas fazu a tak nepocuvam nic ine len ich. ste hudobnici vlastne? apropos chystate sa do viedne na supergrass???

http://madforit.sk/forum_oasis/viewtopic.php?t=543&start=15

Cool

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: