|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Po Okt 06, 2008 11:45 am Predmet: |
|
|
na druhe miesto video masterplan? a plus ja mam velmi rad klip go let it out kt tam vobec nie je... s ostatnym viacmenej suhlas |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Po Okt 06, 2008 11:50 am Predmet: |
|
|
mne tam chyba Stand By Me ... ten by som dal hned na prve miesto _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Po Okt 06, 2008 12:12 pm Predmet: |
|
|
aa vidis jasnee.. aj ten. BHN mal dobre klipy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakypop
Založený: 29.03.2008 Príspevky: 160 Bydlisko: V centre diania |
Zaslal: Po Okt 06, 2008 12:15 pm Predmet: |
|
|
Mne najviac chyba Don't Go Away. To bol tusim prvy klip, ktory som od nich videl. (Noel a Ric. )
V All Around The World su mi strasne nesympaticky v tych oblekoch, neviem preco. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gallagher
Založený: 19.06.2005 Príspevky: 15
|
Zaslal: Po Okt 06, 2008 1:00 pm Predmet: |
|
|
filip prosim ťa čo to znamená v prípade "placky BEhere now" že bola preprodukovana....nejak tomu nechapem.....sice viem že tam pri neharavani bolo v abbey nejak moc ludi ale inak nič viac......ak vieš prosim vysvetli |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Po Okt 06, 2008 9:54 pm Predmet: |
|
|
Gallagher Napísal: |
filip prosim ťa čo to znamená v prípade "placky BEhere now" že bola preprodukovana....nejak tomu nechapem.....sice viem že tam pri neharavani bolo v abbey nejak moc ludi ale inak nič viac......ak vieš prosim vysvetli |
neviem ako to myslel ten kto to povedal ale ja by som povedal ze je to narazka na tie take bombasticke aranzmany (napr all around the world) vela vsetkeho mozneho dychy, slaciky atd... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: Ut Okt 07, 2008 6:04 am Predmet: |
|
|
..filip Napísal: |
neviem ako to myslel ten kto to povedal ale ja by som povedal ze je to narazka na tie take bombasticke aranzmany (napr all around the world) vela vsetkeho mozneho dychy, slaciky atd... |
helou, ten vyraz je vytrhnuty z kontextu - cela veta v clanku znela
První singl z monumentální a přeprodukované placky "Be Here Now".
placka = platna _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Ut Okt 07, 2008 7:13 am Predmet: |
|
|
majky Napísal: |
helou, ten vyraz je vytrhnuty z kontextu - cela veta v clanku znela
První singl z monumentální a přeprodukované placky "Be Here Now".
placka = platna |
to je predsa jasne |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: Ut Okt 07, 2008 7:28 am Predmet: |
|
|
to je predsa jasne |
aha, ja vul, tiez som si to mohol precitac cele, ze o co ide dostal som sa len po slovo placka, myslel som ze tomu nerozumie
a idem pozriet do mesta ci nemaju niekde placku DOYS (CD+DVD), kedze sa mi to nepodarilo objednat z oasisinet _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|