Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

I´m outta time

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Nov 04, 2008 10:46 am    Predmet: I´m outta time Odpovedať s citátom Back to top

CD Single: ‘I’m Outta Time’ (Album Version) ~ ‘I’m Outta Time’ (remix)
(RKIDSCD55) ‘The Shock Of The Lightning’ (Jagz Kooner remix)

7” (RKID55): ‘I’m Outta Time’ (Album Version) / ‘To Be Where There’s Life’ (Neon Neon remix)

7” (RKID 55X): ‘I’m Outta Time’ (Remix) / ‘The Shock Of The Lightning’ (Jagz Kooner remix)

DIGITAL: ‘ 'I’m Outta Time’ (Album Version) / ‘I’m Outta Time’ (Remix)
Bundle ‘I’m Outta Time’ (Video)

Co do pice to ma znamenat? Sa Noel zblaznil? Crying or Very sad Vzdy hovria kolko maju Bsides, ale toto je horsie ako Bsides co sme dostali pocas DBTT. Povazujem sa za velkeho fanusika, ale naozaj neviem ci si ten singel kupim... Nic proti tym remixon, ale to bonusove CD nebolo dost? Je to take tazke vyhrabat jeden dva songy niekde zo sufliku a vydat to? Confused

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ut Nov 04, 2008 11:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

takze dalsi singel i m outta time? nevime preco som si myslel ze to bude falling down...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Nov 04, 2008 12:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
takze dalsi singel i m outta time? nevime preco som si myslel ze to bude falling down...
ten bude az treti

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Nov 04, 2008 4:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
..filip Napísal:
ten bude az treti
hej hej, im outta time vyjde 1.12., ale tie b sides hnevaju aj mna, je to bieda, ale pri takomto velkom turne sa asi nicoho ineho nedockame, nebudu rozmyslat, co daju ako b side na singel, ale hodia tam nejaky remix, co uz.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Ut Nov 04, 2008 6:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

celkovo mi to uz pripada ako keby to Gallagharovci brali na lahku vahu... single su takto odflaknute, setlist na kazdom jednom koncerte rovnaky, aj napriek prosbam fanusikou dlhodoba ignoracia Be Here Now... len aby sa im takato arogancia nevypomstila niekedy...

sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: Ut Nov 04, 2008 6:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
..filip Napísal:
ten bude az treti

A B-side bude ten remix od Chemical Brothers. Laughing

BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Nov 04, 2008 6:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Pamtate na tieto casy Crying or Very sad

Angel Child
http://uk.youtube.com/watch?v=XYI7PKg1fp4

Full On
http://uk.youtube.com/watch?v=pB7LbgZagJo

sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: Ut Nov 04, 2008 6:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:

Angel Child
http://uk.youtube.com/watch?v=XYI7PKg1fp4

Ja ten singel mam na 7" a B-side je Stay Young. Shocked

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ut Nov 04, 2008 7:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Zase na druhej strane, môžeme si spraviť bootleg s remixami Confused Ale radšej by som nejaké nové songy, trebárs nech oprášia Revolution Song.

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: St Nov 05, 2008 7:02 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som cakal nieco taketo:

1. I'm Outte Time
2. The Boy With The Blues
3. I Believe In All

cisto liamov singel ... akurat ma zaskocili ze zase remixy, myslim ze "normalnej" B-side sa na tomto albume nedockame ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 06, 2008 8:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nove video na http://maybeherenow.blogspot.com/

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Št Nov 06, 2008 10:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

V tom videu mi pride Liam srandovny, hlavne na zaciatku Laughing Ten klobuk:) Neviem, zase nikto z kapely...ked to zratam Noel bol v dvoch klipoch na par sekund dokopy. Lenivec? Mne sa zda ze tento klip je az moc...ja neviem...umelecky? abstraktny? na Oasis...

jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 06, 2008 8:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

neviem preco ale dost coldplayovsky mi pripada ten klip Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 06, 2008 9:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

wow no to su mi noviny... velmi som bol zvedavy na ten klip kedze im outta time je dost specialny song - bola by hovadina ho spravit nejak rock n rollovo lebo by to bolo trapne a bola by hovadina ho spravit napr ako let there be love co je zas velmi nudne, alebo s nejakym pribehom ako stop crying your heart - to mi tiez nerezalo velmi.... no a toto - najprv sa mi to zdalo cele take velmi bez atmosky, take digitalne, liam tam je neliamovsky... ale postupne celkom dostala ta - dobre to napisal tipek - surrealisticka konstrukcia celeho klipu, zaujimava haluz, aj ot trochu nadvazuje na Shock of the lightning. aj ked teda mne takyto typ klip az tak nejde, opat by som povedal ze je todobra projekcia k songu na koncerte ale dokola to nejdem doma kukat

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: