|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 192 Bydlisko: Bratislava |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Št Feb 12, 2009 8:36 am Predmet: |
|
|
www.novarock.at
minimalne na ´tallicu urcite idem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: Ut Feb 17, 2009 11:06 am Predmet: Re: Festivaly 2009 |
|
|
este len wishlist? oopss .. nasi bratia madari si davaju cas .. len dufam, ze to bude nadupane, nevadilo by sa mi znova pozriet na juh _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Zaslal: Ut Feb 17, 2009 5:16 pm Predmet: Re: Festivaly 2009 |
|
|
admin Napísal: |
este len wishlist? oopss .. nasi bratia madari si davaju cas .. len dufam, ze to bude nadupane, nevadilo by sa mi znova pozriet na juh |
organizatori zatial prvych headlinerov zverejnili len pre Volt festival, v tot nedalekej Soproni ... medzi inymi Franz Ferdinand tak si neviem predstavit, co chcu potom doniest na Sziget |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: Pi Mar 13, 2009 5:09 pm Predmet: |
|
|
No, začínam reálne uvažovať o kúpe lístka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Zaslal: Št Apr 09, 2009 8:12 pm Predmet: Re: Festivaly 2009 |
|
|
este len wishlist? oopss .. nasi bratia madari si davaju cas .. len dufam, ze to bude nadupane, nevadilo by sa mi znova pozriet na juh |
Placebo, Snow Patrol, White Lies, Prodigy, Offspring, Ting Things, Backyard Babies, Klaxons, Bloc Party, Ska-P, Fatboy, Pendulum ... myslim, ze si kazdy najde nieco |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: St Apr 22, 2009 9:05 am Predmet: |
|
|
Frequency2009:
http://www.frequency.at/
vpodstate linup ako vsade inde, tohtorocne festivalove klasiky ale plus Radiohead a Kasabian!!
radiohead je v piatok a kasabian sa este nevie, my urcite pojdeme na piatok na radiohead a na den v ktory budu kasabian (stvrtok alebo sobota alebo mozno budu obidvaja v piatok).
vyhoda je ze Freaquency sa zo zapadneho salzburgu prestahoval do st. poltenu co je kusok za viednou (cca 130 km od BA).
jednodnove listky este samozrejme niesu ale pri trojdnovom listku za 105 € (u horaka 114€) jednodnovy bude niekde okolo 40-50 maybe) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Zaslal: St Apr 29, 2009 10:56 am Predmet: Re: Festivaly 2009 |
|
|
gabip79 Napísal: |
Placebo, Snow Patrol, White Lies, Prodigy, Offspring, Ting Things, Backyard Babies, Klaxons, Bloc Party, Ska-P, Fatboy, Pendulum ... myslim, ze si kazdy najde nieco |
a dalsi: Faith No More, Manic Steet Preachers, Primal Scream, Editors, Maximo Park, The Subways, Turbonegro, Tricky ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: St Apr 29, 2009 2:19 pm Predmet: |
|
|
..filip Napísal: |
Frequency2009:
http://www.frequency.at/
vpodstate linup ako vsade inde, tohtorocne festivalove klasiky ale plus Radiohead a Kasabian!!
radiohead je v piatok a kasabian sa este nevie, my urcite pojdeme na piatok na radiohead a na den v ktory budu kasabian (stvrtok alebo sobota alebo mozno budu obidvaja v piatok).
vyhoda je ze Freaquency sa zo zapadneho salzburgu prestahoval do st. poltenu co je kusok za viednou (cca 130 km od BA).
jednodnove listky este samozrejme niesu ale pri trojdnovom listku za 105 € (u horaka 114€) jednodnovy bude niekde okolo 40-50 maybe) |
tazke rozhodovanie kde zhliadnut Radiohead. Ci v Prahe alebo na priblizenom Fraquency. Ak by pred Radiohead boli Kasabian alebo Glasvegas, volba je jasna. Ak Editors alebo Mando Diao, asi tiez neni co riesit. A to by ma rakusky priatelia dost nasrali keby sa nic z tohto neujalo. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: Ne Máj 31, 2009 9:19 am Predmet: |
|
|
Tak už mám lístok na Pohodu Traviiiiiiiiiis |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Ut Júl 28, 2009 7:23 pm Predmet: |
|
|
lineup frequency festu:
http://frequency.at/?id=1218
my by sme chceli ist na stvrtok a piatok. jednodnove listky este nie su ale predopkladam ze cena dvoch jednodnovych listkov bude velmi podobna ako listok na cely fest (112 €). chcel by niekto ist? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Zaslal: Ut Aug 11, 2009 7:30 am Predmet: |
|
|
A budu tie jednodnove listky vobec?
zatial som po nich nenasiel ani stopu a zacinam uz byt z toho mierne nervozny. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Zaslal: Pi Aug 14, 2009 10:56 am Predmet: |
|
|
Frequency ist ausverkauft. Dufam ze trend nepredavania jednodnovych listkov sa rozsiri aj na dalsi festivaly
esteze ta Praha je iba raz tak daleko a predskokan neni nic na co by som bol zvedavy _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|