|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Ostrava City |
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 1:57 pm Predmet: DVD |
|
|
Natočil jsem z 1.řady na foťák video v excelentní DVD kvalitě, mám koncert od začátku až po Songbird + Ain't Got Nothin', více už se mi na mou 4gb kartu nevlezlo. Určitě se k němu dostanete, ale zatím ho nemůžu volně šířit, protože za něj chci získat DVDčka zahraničních fanoušků z ostatních letošních koncertů. Video je ve výborné kvalitě, zvuk poslouchatelný, ale ne jako s cdčka _________________ http://oasisband.sweb.cz/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 2:04 pm Predmet: Re: DVD |
|
|
adam Napísal: |
Natočil jsem z 1.řady na foťák video v excelentní DVD kvalitě, mám koncert od začátku až po Songbird + Ain't Got Nothin', více už se mi na mou 4gb kartu nevlezlo. Určitě se k němu dostanete, ale zatím ho nemůžu volně šířit, protože za něj chci získat DVDčka zahraničních fanoušků z ostatních letošních koncertů. Video je ve výborné kvalitě, zvuk poslouchatelný, ale ne jako s cdčka |
ty betar! a to si akoze na koncerte v prvom rade tocil video?? to si neviem predstavit |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 2:53 pm Predmet: Re: DVD |
|
|
..filip Napísal: |
Natočil jsem z 1.řady na foťák video v excelentní DVD kvalitě, mám koncert od začátku až po Songbird + Ain't Got Nothin', více už se mi na mou 4gb kartu nevlezlo. Určitě se k němu dostanete, ale zatím ho nemůžu volně šířit, protože za něj chci získat DVDčka zahraničních fanoušků z ostatních letošních koncertů. Video je ve výborné kvalitě, zvuk poslouchatelný, ale ne jako s cdčka |
ty betar! a to si akoze na koncerte v prvom rade tocil video?? to si neviem predstavit |
tak to si neviem predstavit ani ja, mat v ruke fotak a tocit ...ale som rad ze niekto taketo nieco spravil a dufam, fakt dufam ze sa ho dozijem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mimoPU
Založený: 24.02.2009 Príspevky: 7
|
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 3:17 pm Predmet: Re: DVD |
|
|
Dovsed Napísal: |
..filip Napísal: |
tak to si neviem predstavit ani ja, mat v ruke fotak a tocit ...ale som rad ze niekto taketo nieco spravil a dufam, fakt dufam ze sa ho dozijem |
jeeeej tak to by som chcel... zaco to chces vymenit? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 3:55 pm Predmet: |
|
|
este ma tak napadlo..mne v hlave strasne ostala DLBIA a neviem ci teda bude na tom DVD alebo nie, alebo ci ju niekto nema |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aladdin_sane
Založený: 15.10.2008 Príspevky: 8
|
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 4:46 pm Predmet: |
|
|
DLBIA bola jedina pesnicka z celeho koncertu, co som si nahral na video ked bude cas, tak ju hodim na youtube.
Naposledy upravil aladdin_sane dňa Pi Feb 27, 2009 8:07 pm, celkom upravené 1 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barbOrka
Založený: 10.02.2009 Príspevky: 22
|
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 6:13 pm Predmet: Re: DVD |
|
|
každopádne daj vedieť keď to bude hotové, tiež by som sa toho rada dožila |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barbOrka
|
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 7:29 pm Predmet: Re: DVD |
|
|
otázka,
kto všetko fotil, a ako si povymieňame fotky? bola by som rada ak by sa to nejak zriešilo, ja som fotila tiež dosť, len to musím ešte pretriediť...
tak dajte vedieť |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aladdin_sane
Založený: 15.10.2008 Príspevky: 8
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ToM_XrOwD
Založený: 27.02.2008 Príspevky: 141
|
Zaslal: Pi Feb 27, 2009 9:00 pm Predmet: |
|
|
pekne video
inak k tomu zoznamu Oasis boogletov... velmi by som si chcel vypocut Oasis - whole lotta love (Led Zeppelin cover) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: So Feb 28, 2009 7:51 am Predmet: |
|
|
ToM_XrOwD Napísal: |
pekne video
inak k tomu zoznamu Oasis boogletov... velmi by som si chcel vypocut Oasis - whole lotta love (Led Zeppelin cover) |
Ja tiež. V prestávke medzi Free Peace a Oasis to v Stadthalle púšťali, a akurát som kámočovi hovoril, že toto by tiež mohli nahrať ako cover. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barbOrka
|
Zaslal: Ne Mar 01, 2009 6:38 pm Predmet: |
|
|
noo som veľmi rada, že niekto si dal na tomto záležať a niečo natočil.... zvuk je síce trošku nekvalitný, ale pri tom hluku to pochopiteľne ani ináč nemohlo zachytiť...ale video je super... diik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|