Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Predaj digitu

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Gallagher

Založený: 19.06.2005

PríspevokZaslal: Pi Jan 02, 2009 5:17 pm    Predmet: Predaj digitu Odpovedať s citátom Back to top

Neviete niekto ,aký predaj dosiahol tento album oasis? Neviem či sa mi to iba zdá ale akoby sa pod nim zľahla zem, ani si ho len nevšimli tie music magazíny vychytené pri koncoročných rebríčkoch. možno len oasisovske NME ale inak nič ak sa mýlim tak dajte aspoň nejaké linky. Ps: Chcelo by to aby veľký brat zbúchal aspoň jeden kvalitný song čo by sa hral v rádiach. inak skončia ako čínska demokracia od G and R

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Jan 02, 2009 6:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A koho to trapi. Vacsina radii hra aj tak odpad, niekedy som aj rad ze Oasis nie je medzi tym. Aj ked pravda je par krat som zachytil I´m Outta Time a vcelku potesilo. Ale to len v praci...inak radio nepocuvam vobec. DOYS si mohol stiahnut kazdy z netu ...ale zazitok z koncertu si clovek nestiahne Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: