Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Falling Down

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Feb 05, 2009 11:47 pm    Predmet: Falling Down Odpovedať s citátom Back to top

Najlepsi song od SOTSOG. Podla mna mozno aj lepsi ako Don´t look back in anger Shocked Pre mna to bude highlight koncertu vo Viedni, jedine ze by sa rozhodli zahrat Gas panic Wink

Najhorsie Oasis video ever Crying or Very sad Ako to video mohol Noel oznacit za "mental" ? Confused Dnes su uz sice videa kazdemu ukradnute ... ale toto? Ved tie lyrics su mega a nejaky Wiz ci ako sa vola pride s nejakym retardovanym napadom mat Charlesa vo videu... Noel, sa zobud Exclamation

22 minutovy remix?WTF...nic ine mi nezostava len si povzdychnut...ale ide to dole vodou... Oasis na viac nemaju ci co? Noel je najcool clovek v tejto galaxii a kazde jeho interview mozem pozerat aj 10x ale niekedy mam pocit ze si robi z fans srandu.

Len aby rec nestala Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
matusko

Založený: 10.09.2008

PríspevokZaslal: Pi Feb 06, 2009 9:08 am    Predmet: Re: Falling Down Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Najlepsi song od SOTSOG. Podla mna mozno aj lepsi ako Don´t look back in anger Shocked Pre mna to bude highlight koncertu vo Viedni, jedine ze by sa rozhodli zahrat Gas panic Wink

Najhorsie Oasis video ever Crying or Very sad Ako to video mohol Noel oznacit za "mental" ? Confused Dnes su uz sice videa kazdemu ukradnute ... ale toto? Ved tie lyrics su mega a nejaky Wiz ci ako sa vola pride s nejakym retardovanym napadom mat Charlesa vo videu... Noel, sa zobud Exclamation

22 minutovy remix?WTF...nic ine mi nezostava len si povzdychnut...ale ide to dole vodou... Oasis na viac nemaju ci co? Noel je najcool clovek v tejto galaxii a kazde jeho interview mozem pozerat aj 10x ale niekedy mam pocit ze si robi z fans srandu.

Len aby rec nestala Wink

Yeah man, Gas Panic rocks...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Pi Feb 06, 2009 8:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no video desnaa nuda. ale ten obsah zas neni az taky zly.. ten moment jak im ona ide podat ruku a ako sa nanu s opovrhnutim pozru ja nahodou uplne najlepsi Smile cize urcite ta myslienka klipu je nejaka antimonarchisticka.. ale uz si ten klip nepozriem znova

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: So Feb 07, 2009 11:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mne sa nahodou ten klip strasne paci, mozno je to aj tym songom, herecka sa mi podoba na Penelope Cruz, pre mna osobne najlepsi klip od Little By Little, ten sa mi strasne pacil asi kvoli skladbe - mooc silna...ano...klip Falling Down sa mi lubi viac nez The Importance...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: So Feb 07, 2009 12:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

konecne nova b-side:
http://www.oasisinet.com/NewsArticle.aspx?n=724

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
BetterMan

PríspevokZaslal: St Feb 11, 2009 6:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Konecne Noel prisiel k rozumu Wink A ten artwork je mega... dobry namet na tricko,ak si niekto robi vlastne. Co hovorite na ten remix?
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=4385325

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: St Feb 11, 2009 7:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

inac tak sa mi zda ze trochu umyselne Noel v Tales from middle from nowhere furt spominal Monstrous psychedelic bubble od A.A. (amorphous androgynous) v zmysle ze ani nevie ako sa ktomu dostal a ze A.A. bude asi nejaky pseudonym atd bla bla... a teraz zrazu ze oni spravili ten 22min remix falling down.. tak minulu jesen nevedel kto AA su (btw nie je ziadne tajomstvo ze je to duo Future sound of london, pionieri elektronickej hudby v UK, dokonca je to velmi znama informacia) a vo februari uz vychadza na singli remix od nich. no ja sa teda nenecham o*ebat Very Happy aj ked vacsinou co povie gallagher to je svate Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Št Feb 12, 2009 12:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Malo by to nejaky dovod? Nejak mi to nesedi na Noela, ze by to mal tak premyslene Rolling Eyes Nedavno som videl nejake interview kde Noel hovori nieco ako zacal inak vnimat hudbu ci nieco podobne ... ak je to take cool mozno by to dal na bonus disc. Who gives a shit anyway Laughing Akykolvek cover bude horsi ako original.

Ja teda vobec netusim kto su Future sound od london ...

A ten singel vychadza v marci. Ja som si myslel ze Februar a v pondelok som bezal do HMV a pol hodinu to tam hladal Confused

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Št Feb 12, 2009 7:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Zaplať pánboh za nový song...som dosť zvedavý. Tie remixy mi už torchu lezú na nervy, ale na druhej strane môžem si spraviť bootleg "DOYS remixes" Smile

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: