Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Vieden "DOYS" TOUR 26.02.2009 - navod na cestu
Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
matusko

Založený: 10.09.2008

PríspevokZaslal: Pi Feb 06, 2009 10:59 am    Predmet: Vieden "DOYS" TOUR 26.02.2009 - navod na cestu Odpovedať s citátom Back to top

ahojte, uz len necele tri tyzdne do koncertu, takze je mozno aj na case naplanovat si cestu. Kedze som clovek otvoreny a spolocensky, budem rad ak sa niekto prida.

Cestu zacinam z Trencina, cielova stanica je Vieden Burggasse Stadthalle. Kedze cestu si chcem sprijemnit alkoholom, auto nechavam doma a uz ako maly som inklinoval k zeleznicnej doprave takze som si vybral vlak/elektricky ( setrim zelenu planetu + davam nadej polarnym medvedom ).

1. Trencin - Bratislava hl. st. 12:32 - 14:08 (rychlik ide z Kosic)
2. Bratislava hl. st. - Wien Südbahnhof 15:00 - 15:58 (je to to iste ako ist z Petrzalky, naviac Petrzalka je od ruky)
3. Wien Südbahnhof - Wien Burggasse Stadthalle (elektricka c.18, chodi stale)

So sebou si beriem 2l pivka + 50Euro + obciansky + telefon + banner.

Pocitam, ze k hale sa dostanem pred 17:00 a do 19:00 tam budem kempit, aby som mal dobre miesto co najblizsie k podiu.

Pokial mate lepsie navrhy tak sem s nimi, ja som flexibilny:D

zatim

Naposledy upravil matusko dňa Ut Feb 10, 2009 9:04 pm, celkom upravené 1 krát

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
twentyati

Založený: 04.11.2006

PríspevokZaslal: Pi Feb 06, 2009 12:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak ja mozem potvrdit, ze ked sa prida viac ludi a pojdeme tym vlakom o 15.00 z Hl. stanice v BA, tak pojdem s tebou aj ja Matusko.....

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Pi Feb 06, 2009 1:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

:DDDD tak na tom navode som sa teraz v robote dobre pobavil..

OK moze byt. ja som bol za petrzku ale takto to bude pre mimo-ba asi lepsie. cas je uplne idealny cize ja som za a pridavam sa na vlak o 15:00 Cool neviem kolko akeho chlastu si zoberiem akolko euro ale na prazdno urcite nepojdem Surprised

skuste sa aj ostatni vyjadrit ci vam tento vlak vyhovuje.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

PríspevokZaslal: Pi Feb 06, 2009 1:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

matusko: aky banner beries??

plus kto mate madforit.sk saly berte tiez Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
the_robbie

Založený: 07.02.2009

PríspevokZaslal: So Feb 07, 2009 8:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak my sme dvaja, sice planujeme celodenny vylet vo Viedni, ale ak to nevyjde tak by sme sa pridali Smile (ak teda mozeme Smile )

Ozaj a co cesta spat? Ci ste nad tym rozmyslali... Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
..filip

PríspevokZaslal: So Feb 07, 2009 9:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vlaky spat chodia zo sudbahnhoff do pol1-1 cize pohoda

tintin

Založený: 15.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Feb 08, 2009 10:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak z PO city ide partia asi okolo 10 ludi, ide sa vlakom, podrobnosti este nie su jasne, ale mozno to nakoniec bude aj ten spominany rychlik Very Happy .....uz sa tesim jak slovaci zaplnia ulice viedne...let's rock!

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Po Feb 09, 2009 9:07 pm    Predmet: dalsi dvaja ... Odpovedať s citátom Back to top

Dalsie 2 kusy z Presova! Smile Ideme ale den vopred, nech spojime prijemne s uzitocnym ... Tak "do viedenia" ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Po Feb 09, 2009 10:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tintin Napísal:
tak z PO city ide partia asi okolo 10 ludi, ide sa vlakom, podrobnosti este nie su jasne, ale mozno to nakoniec bude aj ten spominany rychlik Very Happy .....uz sa tesim jak slovaci zaplnia ulice viedne...let's rock!

Joj skoda ze ja uz budem v BA na intraku by som chcel ist s vami vlakom budem vas cakat s jednim kamosom z puchova a aj zvysok co ide.

no aj my sa pridame na pochod este si musim spravit Oasis triko

Cool

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ut Feb 10, 2009 10:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
tintin Napísal:

Joj skoda ze ja uz budem v BA na intraku by som chcel ist s vami vlakom budem vas cakat s jednim kamosom z puchova a aj zvysok co ide.

Cool

Shocked kamarát z PU?? kua mi ideme z PU piati, tak teda by ma zaujímalo, kto ten kamarát z PU je Very Happy tak rýchlo sem s tým menom

Gnarls

PríspevokZaslal: Ut Feb 10, 2009 10:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:

Shocked kamarát z PU?? kua mi ideme z PU piati, tak teda by ma zaujímalo, kto ten kamarát z PU je Very Happy tak rýchlo sem s tým menom

No vola sa Tomaš Svorada poznaš ho Very Happy

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ut Feb 10, 2009 10:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
Dovsed Napísal:

No vola sa Tomaš Svorada poznaš ho Very Happy

Confused spoznámVery Happy ale niečo mi to hovorí...hádam aj hej.len dúfam, že sme si dakedy neskočili do vlasov:D Cool rock oooooon man
ideme z PU teda piati.odsúhlasené Twisted Evil

barbOrka

Založený: 10.02.2009

PríspevokZaslal: Ut Feb 10, 2009 7:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
tintin Napísal:

Cool

zdravíím... no ja mám podobný problém, som zo Sabinova, ale idem sama... do blavy sa nemám problém dostať, tam sa zdržím asi deň, dva dopredu, ALE Viedeň vôbec nepoznám... tak či by som sa náhodou nejakým spôsobom nemohla k Vám pridať.. ? dajte mi pls vedieť... diks Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Gnarls

PríspevokZaslal: Ut Feb 10, 2009 9:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Uz sa tesim na spolocne foto dufam, ze niekto berie fotak ... Jeremy mohol by si prepasujeme podobne ako na The Rolling Stones. Cool

Ak by sa stihalo mohli by sme obsadit aj pub. hhh

barbOrka kludne inac do Sabinova chodim hravat hokej každý pondelok v nedelu v Presove. Minule sa pokazila rolba ( je technické zariadenie, slúžiace na údržbu ľadovej plochy ). Very Happy

..filip

PríspevokZaslal: Ut Feb 10, 2009 9:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

barbOrka Napísal:
Gnarls Napísal:
tintin Napísal:

Cool

zdravíím... no ja mám podobný problém, som zo Sabinova, ale idem sama... do blavy sa nemám problém dostať, tam sa zdržím asi deň, dva dopredu, ALE Viedeň vôbec nepoznám... tak či by som sa náhodou nejakým spôsobom nemohla k Vám pridať.. ? dajte mi pls vedieť... diks Cool

jasne cim viac tym lepsie Smile dost ludi z nas chodi do viedne casto na koncerty a pod cize je sanca ze sa snami nestratis Smile

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009 Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší
Strana 1 z 4

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre