Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Předkapelou ve Vídni budou Free Peace
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Ut Dec 23, 2008 4:42 pm    Predmet: Předkapelou ve Vídni budou Free Peace Odpovedať s citátom Back to top

Pro mě trošku zklamání, musím si je naposlouchat, vůbec je neznám. Přivítal bych spíš Stereophonics, The Stone Roses Reunion nebo Kasabian... Confused

http://www.last.fm/music/Oasis/+events

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Dec 23, 2008 10:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nepoznam. Stone Roses mam rad, ale reunion? Confused A vobec ... koho trapi predkapela na koncerte Oasis Wink

Sorry za ten mess.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Ut Dec 23, 2008 10:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

LOL mna doteraz vobec ani nenapadlo ze tam aj nejaka predkapela bude Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
rumatuk

Založený: 15.12.2008

PríspevokZaslal: St Dec 24, 2008 11:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ani ja som nepomyslel na ziadnu predkapelu,raz som uz bol v Stadthalle na koncerte RHCP a predkapela stala za hovno. Rolling Eyes ale co tam po predkapele,kvoli predkapele tam predsa nejdeme. Cool

the_robbie

Založený: 07.02.2009

PríspevokZaslal: So Feb 07, 2009 8:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Keby som nevidel ze v nemecku maju Glasvegas tak mi to je jedno Crying or Very sad

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Po Feb 09, 2009 9:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak toto si ani nemal pisat. To by bol asi zivotny koncert, no co uz... preco vzdy na gigu ktory poctim svojou pritomnostou predskakuje srackova kapela, ked inde to byva zvacsa viac nez prijatelne??!!! Evil or Very Mad

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Feb 16, 2009 10:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

kamos bol pred par dnami na oasise v madride a vravel ze FP boli maximalne o nicom.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Po Feb 16, 2009 4:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Kód:
From Noel's official tour diary on oasisinet.com

Hola.

Great show last night. We were a bit rusty after a week off but the gig was mega. Possibly the loudest crowd yet.

Free Peace were outrageous. The kid who plays the electric guitar is far out, man. No plectrum!! I'm being a bit of a muso, but it was stunning.

Off to Barcelona today. Tuff Levi's coming over for a night out. Should be messy.

I'll be out of the game for the next 48 hours. See you on the other side.

"All we are saay-ing is give Free Peace a chance".

GD.

Sám som zvedavý, čo sú zač.

..filip

PríspevokZaslal: Pi Feb 20, 2009 9:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

chcel som checknut nejaku ich hudbu ale okrem 3 songov kt maju na myspace a ktore vysli na EP nic nemaju.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
tondas

Založený: 24.02.2009

PríspevokZaslal: Ut Feb 24, 2009 3:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

pamtam si ze oasis mavali ako predskokanov the subways..ja som v kutiku duse dufal ze by boli the vines

adam

PríspevokZaslal: Ut Feb 24, 2009 4:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Smůla je, že hned o den později, v Mnichově, budou předskakovat Glasvegas... To by byla paráda!!! Zatím jsem měl na předkapely štěstí - The Seahorses, The Coral, Yeti, ale z těchto Free Peace jsem nešťastný, snad nebudou hrát moc dlouho Rolling Eyes

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
..filip

PríspevokZaslal: Ut Feb 24, 2009 6:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja sa v parizi mozem tesit na glasvegas Cool

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Feb 25, 2009 10:51 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Uprimne? neviem co na Glasvegas vidite... Laughing

supersonics

Založený: 15.01.2009

PríspevokZaslal: St Feb 25, 2009 6:16 pm    Predmet: predkapela Odpovedať s citátom Back to top

Seahorses v Prahe (už je to vyše 10 rokov!?!) boli fantastickí, škoda len že ich kariéra sa poriadne nerozbehla. S odstupom času sa mi páčili rovnako ako Oasis...
Tú predkapelu vo Viedni vobec nepozám, ale pochybujem, že by mohli byť takým príjemným prekvapením ako pred rokmi Seahorses...
Zdar zajtra.
OASIS LIVE FOREVER

adam

PríspevokZaslal: Pi Feb 27, 2009 2:01 pm    Predmet: Re: predkapela Odpovedať s citátom Back to top

Free Peace - byla to hrůza.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009 Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre