Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

mando !!!

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Ostatné Download
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
maples

Založený: 06.12.2006

PríspevokZaslal: Pi Feb 20, 2009 2:57 pm    Predmet: mando !!! Odpovedať s citátom Back to top

milujem oasis, no na DOYS je citit ze ju robia pani v letech.Usadene,ciste,upratene,postel a papuce. Nove Mando je drave a hlavne!!!!!! melodické s vyraznimi refref.Kua sak som mlady(si myslim Rolling Eyes )clovek a chcem sa bavit.S Mandom sa bavim a poriadne.Doys som vytiahol z autoradia za chvilu- dobre,no nuda.Zly spev Liam v Im outta a time a dalsie kazia cely album.Noel tiez nesklada to co predtym.Len mi nehovorte, ze tomu nerozumiem,ze je to posun Oasis vpred.Na to serem.Ja mam toho napočuvane az az .Nove Mando mi dava velku inspiraciu,pre moju tvorbu.Novy Oasis nic.Cas ukaze, ze to az taky dobry album nie je.To samozrejme moze platit aj o Mando.Netvrdim ze je to ich najlepsi album. Poculi ste album Never seen the light of day.To je krasny album. Takto isto sa tesim z noveho. piesen You got nothing on me -poculi ste ju???? to su riadne gule,az mi chlpy stoja .To iste trebars Goria,Dance with ... Moj nazor, Vase su mi v ....

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Ostatné Download Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: