Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Jet - Killed In Action

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Ostatné Download
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: So Apr 18, 2009 3:47 pm    Predmet: Jet - Killed In Action Odpovedať s citátom Back to top

Takze Jet sa konecne chystaju vydat dalsi album, a uz z neho zverejnili prvy song.

Jet - Killed In Action
Kód:
http://www.mediafire.com/?4in0iim5t0x

Wink

konecne rock 'n' roll!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
stanek

PríspevokZaslal: Po Máj 04, 2009 6:20 pm    Predmet: Re: Jet - Killed In Action Odpovedať s citátom Back to top

Novy album Jet sa bude volat Shaka Rock, mal by vyjst 25. augsuta..

Kód:
   Shaka Rock is the third album by Australian Rock band Jet, scheduled to be released on the 25th of August, 2009. The title, cover art, and release date of the album was revealed though an Electronic Press Kit to promote the album.
   The first single from the album is to be the track "She's A Genius", with an unknown release date.

zdroj: wikipedia

Pecka, uz sa tesim, Jet mam rad..Wink

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Pi Aug 21, 2009 7:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

cely album:

http://maybeherenow.blogspot.com/2009/08/jet-shaka-rock-2009.html

no som velmi zvedavy, jet mam fakt ze rad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
stanek

PríspevokZaslal: Ne Aug 23, 2009 11:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zatial som to netahal, ale podla hodnoteni co citam na nete tak je ten album dost slabucky Confused
stiahol ho uz niekto?

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Aug 24, 2009 10:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

podla mna to je ok. klasicky jet. nic viac nic menej. ja by som sa dokonca asi aj nasral kebyze sa odklonia od toho svojho stylu

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Ostatné Download Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: