Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

MS 2009 - Svajciarsko

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: So Apr 25, 2009 9:33 am    Predmet: MS 2009 - Svajciarsko Odpovedať s citátom Back to top

Po vcerajsom heroickom vykone nasich chlapcov s tazkym madarskym superom mozem uprimne zo srdca povedat ze BUDEME MAJSTRI!!!! Laughing

edit: tesim sa na zapas s kanadou...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: So Apr 25, 2009 10:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja by som povedal pohar je nas. Very Happy ... podla mna to bolo finale Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Po Apr 27, 2009 6:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

spanila jazda pokracuje Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Ut Apr 28, 2009 8:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Aspon nasi objetivni fanusikovia bez klapiek na ociach, poznajuc ralitu sucasneho svetoveho hokeja prestanu snad mat nerealisticke ocakavania a prebudia sa zo sna kde sa stale sa pisu roky 2002-2005.

Zapas s Madarmi - okrem naseho laxneho vykonu aj jedna velka zhoda nepriaznivych okolnosti. Takyto zapas sa raz za x rokov stane kazdemu (vid minuly rok finsko-norsko)

Zapas s Bielorusmi - kazdy kto sleduje trochu hokej musel vediet ze to bude tazky boj s otvorenym vysledkom. Staci si pozret nase posledne vzajomne zapasy na MS. Nech sme mali akokolvek silny team, vzdy to bolo tesne.

Mna uz tak znechucuje ta celonarodna hysteria casto prechadzajuca az do chorobnej nenavisti. To ludia v sebe cely rok dusia svoje mindraky a vypustaju pri hokejovej, pripadne futbalovej repre? Ja tomu nerozumiem. Ked niekomu fandim, tak mu predovsetkym fandim a to v dobrom aj v zlom. Len my sme taki narod ze ked mozeme nadavat, tak to robime s trojnasobnou intenzitou ako by bolo na mieste. Samozrjme ze ked sa vyhrava tak sme vsetci najvacsi Slovaci.

Blbe je ze tymto narodnym negativizmom sa nakazila aj vacsina mojich kamaratov a pomaly nemam s kym hokej pozerat Smile

uz pisem asi vela, tak na zaver iba SLOVENSKO DO TOHO!!!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Apr 28, 2009 9:52 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

to si napisal moc pekne a pravdivo

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Ut Apr 28, 2009 1:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ono, mas pravdu, staci si pozriet na nejakom sportovom portale komentare kolko je v nich zloby a nenavisti...Je jasne ze po takychto vysledkoch sa chvali ocakavat nedaju (ved som to aj napisal ironicky v prvom prispevku) ale tak takisto sa mi nepacia vyjadrenia typu: su to p0jebani kok0ti...

to len aby som to uviedol na pravu mieru... Wink

Franz

PríspevokZaslal: St Apr 29, 2009 2:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vcerajsi zapas mi sposobil celkom slusnu schyzu.
Na jednej strane 7 klackov, uboho hrane oslabenia a trapenie sa v koncovke. Na druhej velmi solidny a sympaticky herny prejav ktorý ma do dalších zápasov ešte stále napĺňa optimizmom. Len už to chce jeden poriadny výsledok, inak to bude Filc veľmi ťažko vysvetlovať a stratitť jediného schopného trénera si náš hokej momentálne nemože dovoliť.

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ne Máj 03, 2009 2:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Filc: Budem rozmýšľať aj nad abdikáciou

Len to nieeeee !!!!!!!!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Máj 03, 2009 3:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:

Len to nieeeee !!!!!!!!
no po takomto vykone by mal normalny trener odstupit, aj ked Filca vobec neobvinujem z toho ako sme dopadli a kde je nas hokej. Filc urobil velmi vela pre nas hokej a dosiahol s nim uspechy, na ktore mozeme na velmi dlhu dobu zabudnut. Tu by mal iny clovek rozmyslat nad abdikaciou, a to ci sme majstri sveta alebo sme v C skupine, ale tomu to ani nenapadne a sa tam bude drzat ako kliest, pretoze mu ide o vsetko ine, len nie o hokej- Siroky, tam je najvacsi problem. Pokial tam bude on, nic dobre nas necaka v hokeji. Moj navrh- prezident SZHL Peter Bondra- akceptovany doma aj v zahranici, odbornikmi aj fanusikmi, ten by s tym snad nieco urobil, aj ked nemozeme cakat zazraky od nikoho ked sa uz pekne dlho kasle na mladez. Mozno ten debakel od Cechov bol na nieco dobry a veci sa pohnu k lepsiemu.

Franz

PríspevokZaslal: Po Máj 04, 2009 9:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dalsia silna facka, pre mna osobne daleko tazsia ako minulorocny, zhodou extremne nepravdepodobnych okolnosti sposobeny boj o zachranu. To vyzeralo prve dve tretiny ako cista sabotaz, poslednu nemozno hodnotit kedze Cesi ubrali niekolko rychlostnych stupnov a napriek tomu sme ani len zasrany cestny gol nestrelili.

Velmi som zvedavy co bude nasledovat, ale asi nic, kedze buduci rok je olympiada, na MS nemozeme vypadnut a o dva roky sa hraju MS u nas. Stale totiz mame ten potencial hrat vyrovanne partie proti takmer kazdemu superovi ( Co ma ale aj SUI, LAT, BLR a pomaly aj dalsi), len sa to na pol ceste straca.

Snad aspon posledny zapas dopadne tak aby sa o nom zbytocne dlho nehovorilo.

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Máj 19, 2009 3:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tomas Napísal:
Gnarls Napísal:

Len to nieeeee !!!!!!!!
no po takomto vykone by mal normalny trener odstupit, aj ked Filca vobec neobvinujem z toho ako sme dopadli a kde je nas hokej. Filc urobil velmi vela pre nas hokej a dosiahol s nim uspechy, na ktore mozeme na velmi dlhu dobu zabudnut. Tu by mal iny clovek rozmyslat nad abdikaciou, a to ci sme majstri sveta alebo sme v C skupine, ale tomu to ani nenapadne a sa tam bude drzat ako kliest, pretoze mu ide o vsetko ine, len nie o hokej- Siroky, tam je najvacsi problem. Pokial tam bude on, nic dobre nas necaka v hokeji. Moj navrh- prezident SZHL Peter Bondra- akceptovany doma aj v zahranici, odbornikmi aj fanusikmi, ten by s tym snad nieco urobil, aj ked nemozeme cakat zazraky od nikoho ked sa uz pekne dlho kasle na mladez. Mozno ten debakel od Cechov bol na nieco dobry a veci sa pohnu k lepsiemu.

Nazor vacsiny,ale povedz mi ako Siroky moze za hru nasich na tychto MS.Boli tam ti najlepsi co boli k dispozicii a za to ako slabo hrali mozu len oni a realizacny tym...Druha vec, kto si mysli ze mame na to kazdy rok hravat o medailu a porovnavat sa s Ruskom, Kanadou, Svedskom atd musi byt na drogach Wink Jedine ze by zavolali mna Laughing

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: