Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Mike Joyce Set v Subclube 22.5.2009

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Št Máj 07, 2009 8:29 am    Predmet: Mike Joyce Set v Subclube 22.5.2009 Odpovedať s citátom Back to top

22.5.2009 bude v Subclube medzi inými do tanca hrať Mike Joyce (The Smiths) Cool

http://www.subclub.sk/events/?id=687&n=FM_Night_/_The_Smiths_Special

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Št Máj 07, 2009 12:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

na tuto akciu sa uz velmi tesim. ja si prihrejem polievocku. hrat tam budem aj ja s kamosom ako indiependent sound. takze ak nahodou pocas vecera nezazneje nieco zasadne z britskej gitarovej sceny, urcite to dobehneme Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Št Máj 07, 2009 1:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tesime tesime Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: So Máj 09, 2009 3:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Aj ja tam budem - trojkolka ty si Marek Fekete, alebo Martin Skalský - budete tam obaja? Chcem spomenúť na mojej stránke aj vašu indiependent night čo bude v azyle. Tnx

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

PríspevokZaslal: So Máj 09, 2009 7:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
Aj ja tam budem - trojkolka ty si Marek Fekete, alebo Martin Skalský - budete tam obaja? Chcem spomenúť na mojej stránke aj vašu indiependent night čo bude v azyle. Tnx

3kolka je martin skalsky a budu tam obaja

Naposledy upravil ..filip dňa So Máj 09, 2009 7:09 pm, celkom upravené 1 krát

..filip

PríspevokZaslal: So Máj 09, 2009 7:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no zda sa ze tam bude dost madforitakov Cool

tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: So Máj 09, 2009 7:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
co to je za akciu? aspon trochu to mozete priblizit, lebo ja nemam ani tusenia, co to bude. dakujem

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: So Máj 09, 2009 10:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:

Vdaka Filip, inac ako to je z foto z Viedne .... som sa konecne prihlasil na facebook len tam nemam prehlad uz som aj v skupine madforit su tam fotky ??? musim to poriadne prezriet

..filip

PríspevokZaslal: So Máj 09, 2009 11:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tomas Napísal:
..filip Napísal:
co to je za akciu? aspon trochu to mozete priblizit, lebo ja nemam ani tusenia, co to bude. dakujem

no bude to party, dji pustaju songy az na to ze to budu tucne gitarovky a jednym z djov bude mike joyce. co on hrava netusim tak ale urcite to nebude daleko od nasich veci. potom tam bude balaz z radia FM - on hrava vselico, ale vpohode veci. a indiependent sound to je presne nasa krvna skupina cize madforitakovi sa oplati prist aj ked nebude ziva hudba, ale bude tucna zabava pri dobrej hudbe.

..filip

PríspevokZaslal: So Máj 09, 2009 11:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
..filip Napísal:

Vdaka Filip, inac ako to je z foto z Viedne .... som sa konecne prihlasil na facebook len tam nemam prehlad uz som aj v skupine madforit su tam fotky ??? musim to poriadne prezriet

v groupe madforit neviem ci si lebo naviem jak sa volas Laughing
no a v tom groupe je event "oasis in vienna" a tam su tie fotky. tu je link priamo na ten event:
http://www.facebook.com/groups.php?ref=sb#/event.php?eid=53585651635

barbOrka

Založený: 10.02.2009

PríspevokZaslal: Ne Máj 10, 2009 10:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
Gnarls Napísal:
..filip Napísal:

v groupe madforit neviem ci si lebo naviem jak sa volas Laughing
no a v tom groupe je event "oasis in vienna" a tam su tie fotky. tu je link priamo na ten event:
http://www.facebook.com/groups.php?ref=sb#/event.php?eid=53585651635

noo sakra ja som nedala link na svoje fotky dokonca ani tu... okrem teba ich nevidel asi nikto Very Happy tak ak by mal náhodou ešte niekto zájem...
http://www.facebook.com/inbox/readmessage.php?t=1072536489923#/album.php?aid=10090&id=1617074194

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Ne Máj 10, 2009 10:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
Aj ja tam budem - trojkolka ty si Marek Fekete, alebo Martin Skalský - budete tam obaja? Chcem spomenút na mojej stránke aj vašu indiependent night co bude v azyle. Tnx

tak ako pisal filip...dik za support.

urcite dojdite. minimalne od nas mozte cakat vsetko co standardne hravame - od the clash, the jam cez the smiths, stone roses, oasis, blur az po nove veci ako arctic monkeys, libertines.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: