|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Založený: 16.01.2008 Príspevky: 194 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: St Jún 10, 2009 7:14 am Predmet: Oasis planuju reediciu svojho katalogu |
|
|
Velmi potesivu spravu priniesol dneska na internetovej stranke NME. Oasis chystaju na svojom lejbli Big Brother reediciu vsetkych studiovych albumov (plus kompilacie Masterplan), spolu s novymi liner notes. O to viac sa tesim, ze to vsetko bude na vinyloch. Dostupny bude aj boxset, ktory bude obsahovat vsetky albumy pokope. Tesim sa!
http://www.nme.com/news/oasis/45206 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: St Jún 10, 2009 11:35 am Predmet: Re: Oasis planuju reediciu svojho katalogu |
|
|
trojkolka Napísal: |
Velmi potesivu spravu priniesol dneska na internetovej stranke NME. Oasis chystaju na svojom lejbli Big Brother reediciu vsetkych studiovych albumov (plus kompilacie Masterplan), spolu s novymi liner notes. O to viac sa tesim, ze to vsetko bude na vinyloch. Dostupny bude aj boxset, ktory bude obsahovat vsetky albumy pokope. Tesim sa!
videl som to na ich stranke, bude to stat 100libier, ale co ma stve, postovne bude dalsich 50libier, neviem kde chodia na take postovne, snad to bude aj niekde inde dostupne za normalne postovne. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: St Jún 10, 2009 11:54 am Predmet: Re: Oasis planuju reediciu svojho katalogu |
|
|
chces kupit komplet? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: St Jún 10, 2009 12:09 pm Predmet: |
|
|
100 libier za komplet je uplne v pohode...uvidim to postovne, ci sa to nebude dat zohnat za lacnejsi penaz. takze do toho kompletu by som aj isiel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: St Jún 10, 2009 12:56 pm Predmet: |
|
|
aaa potom mozte spravit tematicku oejzis "u know w i fookin mean" indie party |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Zaslal: St Jún 10, 2009 5:09 pm Predmet: Re: Oasis planuju reediciu svojho katalogu |
|
|
..filip Napísal: |
chces kupit komplet? |
ak by bolo normalne postovne, tak 100libier za komplet je v pohode cena, ale tych 50 k tomu uz je dost. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: St Jún 10, 2009 5:12 pm Predmet: |
|
|
aaa potom mozte spravit tematicku oejzis "u know w i fookin mean" indie party |
no, nieco podobne mi vrta v hlave uz dlhsie a nejake plany su, ale nebudem predbiehat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: St Jún 10, 2009 5:14 pm Predmet: Re: Oasis planuju reediciu svojho katalogu |
|
|
tomas Napísal: |
ak by bolo normalne postovne, tak 100libier za komplet je v pohode cena, ale tych 50 k tomu uz je dost. |
50 je extrem. ale to sa bude dat zohnat vyhodnejsie. si myslim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: Ut Jún 16, 2009 11:51 am Predmet: |
|
|
mmm...zatial som pozeral nejake internetove shopy, kde sa da cely boxset predobjednat a vsade je postovne priratane min. 50 libier. to uz je celkom dost. od oasis uz co to na platniach mam, tak si najskor kupim, len reediciu 'morning glory' z nostalgie a kompilaciu 'masterplan'. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Ut Jún 16, 2009 4:54 pm Predmet: |
|
|
co akoze na tom postovnom moze stat 50 poundov?? vsak to nema 50 kg ani ti to noel nedonesie osobne domov |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Zaslal: Ut Jún 16, 2009 5:07 pm Predmet: |
|
|
co akoze na tom postovnom moze stat 50 poundov?? vsak to nema 50 kg ani ti to noel nedonesie osobne domov |
tiez nechapem, uz som sa cudoval vyske postovneho pri discbox verzii doys, 50 stal box a 25 postovne, preto som si to ani neobjednal. a teraz toto, kebyze sa to da aspon niekde v UK kupit za tych 100, ale asi nie je sanca. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: St Jún 17, 2009 8:32 am Predmet: |
|
|
no veru. dost pochybujem ze to bude v normalnej distribucii. este som zvedavy aku cenu to vyhodi na shope juno.co.uk, ak tam bude tiez priplatok pri postovnom 50 libier znamena to, ze to vsetky shopy to beru z oficialneho distra a ina moznost ako to zohnat nie je...mozno na ebayi to bude niekto predavat s tym, ze postovne bude ako klasicky balik z uk. boh vie, ako to bude cele zabelene...priplatky su zvacsa za specialny package, ale toto vyzera ako keby to malo prist v pozlatenej skrinke |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Zaslal: St Jún 17, 2009 3:16 pm Predmet: |
|
|
no veru. dost pochybujem ze to bude v normalnej distribucii. este som zvedavy aku cenu to vyhodi na shope juno.co.uk, ak tam bude tiez priplatok pri postovnom 50 libier znamena to, ze to vsetky shopy to beru z oficialneho distra a ina moznost ako to zohnat nie je...mozno na ebayi to bude niekto predavat s tym, ze postovne bude ako klasicky balik z uk. boh vie, ako to bude cele zabelene...priplatky su zvacsa za specialny package, ale toto vyzera ako keby to malo prist v pozlatenej skrinke |
na HMV sa daju objednat jedotlivo LPs a kus stoji 23, cize ziadna vyhra. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: St Jún 17, 2009 4:49 pm Predmet: |
|
|
23 libier je na reediciu vinylu 'kultoveho' albumu vcelku standard. kedze to bude hruby kvalitny vinyl, najskor prihodia aj nejaky pokec do bookletu, tak je to ok. jasne, ze kupit celu kolekciu bude trvat asi dlhsi cas, ale aspon ten repress spravili. na porovnanie za 3lp 'stop the clocks' som dal nieco vyse 60 ojro aj s postou, za 2lp repress 'urban hymns' som dal 22 libier bez posty, takisto hruby vinyl, originalny artwork...takze taka cena sa dala ocakavat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas