BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Po Júl 06, 2009 10:54 pm Predmet: Barclays sucks:) |
|
|
Som si nemyslel ze som retard ale asi som Ake statsie mam za posledne dva mesiace s ATM.
1.Soho square asi pred troma mes. Pridem k bankomatu vlozim kartu, zadam PIN...poziadam o 120libier...vrati kartu,oznam peniaze sa pocitaju a kazdu chvilu by som ich mal zhrabnut. Niekto ma poklepe po pleci,otocim sa dolava,ze na zemi je 10libier...zdrzuju ma par sekund...otocim sa spat...a peniaze fuc. Bolo to asi o 10pm,tma,ziadne CCTV...fucked up. Skusim to o chvilu znova a uz mi peniaze vydalo...som si myslel ze by sa mi to v zivote nestalo...ale Soho ...dodgy area.
2.A teraz pozzzoooooorrr....vidite len vo filmoch:) V piatok idem k cash pointu na GG...vlozim kartu, zadam PIN...ok...poziadam o 200libier....bankomat napise"your card has been retained"...zavolajte toto cislo a o sekundu ATM is "out of order". Karta zhltnuta...peniaze nikde...Bezim domov,zapnem net,volam customer service ...pozrem na stav uctu a niekto vybral 300libier s mojou kartou z bankomatu kt.je asi 20m od toho kde mi to zhltlo kartu?!!!! zablokujem kartu...a som fucked up again:( Viete co je na tom horsie? Ze je pondelok vecer a ja som stravil asi 2hodiny na tel v snahe hovorit s niekym z fraud dep. V banke ma dvakrat posadili k telefonu...nikto mi nepovedal co mam vlastne robit. Ale novu kartu mi ponukli hned bastardi.Preto ani nejdem v nedelu na Oasis...Dalsia vec...ked sa snazim dovolat na fraud dep.platim asi tolko ako ked volam mame domov.Nie som rasista (Apu je cool) ale tie dementne indicke prizvuky na tych helplinoch a absolutny nedostatok logickeho myslenia...
Ak ide niekto do UK,urcite by som volil inu banku,aj ked v Barclays je asi najlahsie si otvorit ucet.
Nemal by som mat stastie v laske po tom vsetkom? |
|