Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

kasabian - west ryder pauper asylum
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Jún 08, 2009 1:10 pm    Predmet: kasabian - west ryder pauper asylum Odpovedať s citátom Back to top

mate uz novy kasabian? co hovorite? podla mna po slabsom Empire znova husty album.. aj ked zatial som to pocul len 1x

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Jún 08, 2009 1:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja som to pocul viackrat a paci sa mi to viac ako ich druhy album. Mne sa pacia hlavne preto ze su rock n roll a nie nejake retardovane indie disco a pod. Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
..filip

PríspevokZaslal: Po Jún 08, 2009 1:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

moja rec Cool a prave preto sa mi empire pacil menej lebo to malo taky nadych ako vsetky tie nove gitarovky

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Po Jún 08, 2009 1:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

som na to zvedavy, zatial pocul len tusim dva single, co boli na mtv2. vychadza teraz toho nejako vela, tak som zvedavy ci sa to oplati kupit. vyslo to ako 2x10" co je celkom raritny format pre studiovy album.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Jún 11, 2009 2:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

To rad pocuvam ze po uprimne dost biednom Empire isli s formou nahor. Hned idem stahovat.

tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Št Jún 11, 2009 3:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som novy album napocuval uz pred koncertom, aby som vedel, co mam ocakavat. vlastne kasabian som zacal pocuvat asi mesiac pred koncertom, aj ked empire som mal uz dost dlho doma. a novy album ma naozaj prekvapil, dost dobry album, pre mna top pesnicka where did all the love go a happiness. skoda ze som odlietal z uk v nedelu a v pondelok vychadzal album, by som asi kupil LP.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Pi Jún 12, 2009 9:43 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no som na nich zvedavy .. uz na buducu sobotu na Slane Castle predskakuju Oasis ... a mal by som tam byt!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
..filip

PríspevokZaslal: Pi Jún 12, 2009 11:15 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jo inac kasabian a oasis sa k sebe fakt hodia - stylovo nie su rovnaki cize je to pestre, ale maju podobny postoj k hudbe, podobny drive, su podobni fraajovia a chcu aby to vsetci vedeli

pavluss

Založený: 02.06.2009

PríspevokZaslal: Ut Jún 23, 2009 1:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

skvely! momentalne ficim na take aim Smile

BetterMan

PríspevokZaslal: Ne Júl 12, 2009 9:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja to od koncertu nemozem prestat pocuvat Cool Ten album je kolosalny...lepsi ako debut. Az sa trochu hanbim, ze ho mam zatial len stiahnuty Wink

BetterMan

PríspevokZaslal: Ne Júl 12, 2009 9:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BTW...poculi ste niekedy meno Dan The Automator? Laughing Laughing

pavluss

PríspevokZaslal: St Júl 22, 2009 1:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
BTW...poculi ste niekedy meno Dan The Automator? Laughing Laughing

Dan The Automator??? Co prosim?? Shocked Laughing

..filip

PríspevokZaslal: St Júl 22, 2009 4:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

dan the automator je producent tohto albumu. robil aj pre gorillaz a nejaky hiphop ci co

pavluss

PríspevokZaslal: St Júl 22, 2009 8:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
dan the automator je producent tohto albumu. robil aj pre gorillaz a nejaky hiphop ci co

ahaa,tak o tomto som nevedela Idea

ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: St Júl 22, 2009 9:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no vdaka novemu albumu som sa stal ich fanusikom... pocuvam to furt dokola...
inak ti typci, ked pozeram nejake videa na youtube, vyzeraju pomerne miestami pekne zfetovani Smile

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: