Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

beatles remastered

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Sep 14, 2009 5:12 pm    Predmet: beatles remastered Odpovedať s citátom Back to top

stiahol/kupil niekto?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Sep 15, 2009 7:50 pm    Predmet: Re: beatles remastered Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
stiahol/kupil niekto?
nie, nemam peniaze na to, a zatial neplanujem kupovat. mam celu diskografiu na LPs, ale treba si pozriet uk chart, 4 albumy v top ten, to uz hej. ale vyzera to pekne, niekedy kupim cely box.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
..filip

PríspevokZaslal: Ut Sep 15, 2009 8:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som si stiahol svoje 4 oblubene albumy a vyzivam sa v plnom zvuku. v niektorych songoch to velmi neukaze ale v niektorych je to fakt zranica Cool anyway stale je to brutalna hudba takze vs v poriadku. a inac s tym uk chartom je to fakt haluz. fakt ze nice

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Sep 16, 2009 7:27 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A ktore konkretne songy sa oplati pocut v novom sate?
NA nakup to nevidim, ale rad by som si stiahol nejaky ten album a nechal sa prekvapit.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: St Sep 16, 2009 7:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

http://www.oneddl.com/music/mp3/the-beatles-16-cd-remastered-2009-sire/

Mam v pc a na cd/lp viac verzii ich diskografie, zbezne som porovnal Help! (Original master recording), Help! (Uk mono) a Help! (Remastered) a kazda verzia je zvukovo trosku ina. Treba to skusit...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
..filip

PríspevokZaslal: Št Sep 17, 2009 3:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
A ktore konkretne songy sa oplati pocut v novom sate?
NA nakup to nevidim, ale rad by som si stiahol nejaky ten album a nechal sa prekvapit.

vseobecne sa da povedat ze oplati sa pocut v novom sate tie ktore maju bohatsie aranzmany (cize napr nie julia alebo blackbird). potom uz len vychadzas z toho ze ktore sa ti pacia lebo tie sa tu budu pacit este viac. ja napr strasne zariem Glass onion, ktora znie uuzasne alebo cojaviem aj come together dobre ukaze. celkovo asi ze remaster pomohol najma spodkom, ale ni v tom zmysle ze je to nejake vybasovane ale ze to znie tak kultivovanejsie

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: