|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Po Sep 14, 2009 5:12 pm Predmet: beatles remastered |
|
|
stiahol/kupil niekto? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ut Sep 15, 2009 7:50 pm Predmet: Re: beatles remastered |
|
|
..filip Napísal: |
stiahol/kupil niekto? |
nie, nemam peniaze na to, a zatial neplanujem kupovat. mam celu diskografiu na LPs, ale treba si pozriet uk chart, 4 albumy v top ten, to uz hej. ale vyzera to pekne, niekedy kupim cely box. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Ut Sep 15, 2009 8:21 pm Predmet: |
|
|
ja som si stiahol svoje 4 oblubene albumy a vyzivam sa v plnom zvuku. v niektorych songoch to velmi neukaze ale v niektorych je to fakt zranica anyway stale je to brutalna hudba takze vs v poriadku. a inac s tym uk chartom je to fakt haluz. fakt ze nice |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: St Sep 16, 2009 7:27 am Predmet: |
|
|
A ktore konkretne songy sa oplati pocut v novom sate?
NA nakup to nevidim, ale rad by som si stiahol nejaky ten album a nechal sa prekvapit. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakypop
Založený: 29.03.2008 Príspevky: 160 Bydlisko: V centre diania |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Št Sep 17, 2009 3:25 pm Predmet: |
|
|
Franz Napísal: |
A ktore konkretne songy sa oplati pocut v novom sate?
NA nakup to nevidim, ale rad by som si stiahol nejaky ten album a nechal sa prekvapit. |
vseobecne sa da povedat ze oplati sa pocut v novom sate tie ktore maju bohatsie aranzmany (cize napr nie julia alebo blackbird). potom uz len vychadzas z toho ze ktore sa ti pacia lebo tie sa tu budu pacit este viac. ja napr strasne zariem Glass onion, ktora znie uuzasne alebo cojaviem aj come together dobre ukaze. celkovo asi ze remaster pomohol najma spodkom, ale ni v tom zmysle ze je to nejake vybasovane ale ze to znie tak kultivovanejsie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|