Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Teenage cancer trust

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Feb 03, 2010 8:26 am    Predmet: Teenage cancer trust Odpovedať s citátom Back to top

Nesiel by niekto? Wink Doobeda musim do prace,ale ak sa vratim a este budu listky..myslim dnes ked zacina predpredaj...tak idem. Som zvedavy s kym tam bude NoelG hrat...Gem?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: So Mar 06, 2010 7:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak ako, dostal si sa?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Št Mar 18, 2010 12:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Sefe, akurat som kupil listok pred 5min. 155 libier...well well...ale je to niekde v section B ci co...tak dufam,ze to bude stat za to. S kym bude hrat?

a je to na piatok...aj ked netusim co su PlanB zac...daky hiphop ci co to je?ale piatok je ovela lepsi pre pripad ze by ma Noel zavolal na afterparty a ja by som prisiel domov po 4roch haha

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: So Mar 20, 2010 11:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

155 quid?? no pekne tak dufam ze noel do toho opre nech to stoji za to. aj ked cital som ze tam ma hrat s nejakou string section... neviem ja som tieto jeho unplugged performáns nikdy velmi nezral

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: So Mar 27, 2010 9:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Hodne kazdej penny. Kazdy by bral nejake nove songy,ale u mna to Rockin chair, Listen up, Slide away spravia hocikedy. Skvele vidiet Noela live...ako vzdy...Gema tiez. Ktovie,mozno to bude on co da bratov dokopy Wink Neuveritelny koncert, publikum bolo dobre naladene...vedla mna bol parik a ten chalan bol totalny Liam a to som uz videl desiatky Liam wannabees.

Nejake video z piatku,nie moje...ale pozrite rockin chair...
http://www.youtube.com/watch?v=-rHOlc1sQEs&feature=related

Ohhh man, toto by som mohol kazdy piatok Wink

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: