Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Paul McCartney - Chaos And Creation In The Backyard

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Po Jan 09, 2006 5:54 pm    Predmet: Paul McCartney - Chaos And Creation In The Backyard Odpovedať s citátom Back to top

uz ste niekto poculi ten album? aky mate na to nazor?
Podla mna sa mu tento album velmi podaril, aj ked skladba Follow me sa mi viac paci v Zbirkovom podani Very Happy
uplne ma prekvapil ten album, myslim ze dokonca McCartney si aj nahral skoro vsetky nastroje

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Po Jan 09, 2006 5:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja radsej McCartneyho solove veci prilis nepocuvam, nechcem sa dostat do toho stadia, ked vyhlasim ze jeho solova kariera je v porovnani s beatlesackou erou uplny odpad. Radsej budm zit v nevedomosti a pamatat si hlavne jeho najlepsie roky, aj ked priznavam ze je zopar veci z cias Wings, prip neskor ktore sa mi pacia.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 10, 2006 4:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak z noveho albumu som pocul len ukazky na internete, ale mam doma singel fine line a ten je vyborny. urcite sa neda porovnat solova kariera s beatles, ale to sa neda porovnat ani elnnonova solova kariera s beatles, proste ked bol oni styria spolu, to je neprekonatelne. ale mccartney, aj lennon a aj harrison spravili vela vybornych albumov a pesniciek,

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: