|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: Po Jan 09, 2006 5:54 pm Predmet: Paul McCartney - Chaos And Creation In The Backyard |
|
|
uz ste niekto poculi ten album? aky mate na to nazor?
Podla mna sa mu tento album velmi podaril, aj ked skladba Follow me sa mi viac paci v Zbirkovom podani
uplne ma prekvapil ten album, myslim ze dokonca McCartney si aj nahral skoro vsetky nastroje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Po Jan 09, 2006 5:59 pm Predmet: |
|
|
Ja radsej McCartneyho solove veci prilis nepocuvam, nechcem sa dostat do toho stadia, ked vyhlasim ze jeho solova kariera je v porovnani s beatlesackou erou uplny odpad. Radsej budm zit v nevedomosti a pamatat si hlavne jeho najlepsie roky, aj ked priznavam ze je zopar veci z cias Wings, prip neskor ktore sa mi pacia. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ut Jan 10, 2006 4:40 pm Predmet: |
|
|
tak z noveho albumu som pocul len ukazky na internete, ale mam doma singel fine line a ten je vyborny. urcite sa neda porovnat solova kariera s beatles, ale to sa neda porovnat ani elnnonova solova kariera s beatles, proste ked bol oni styria spolu, to je neprekonatelne. ale mccartney, aj lennon a aj harrison spravili vela vybornych albumov a pesniciek, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|