Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

COLDPLAY/RICHARD ASHCROFT 10.JUL.2005 RAKUSKO

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Št Jún 30, 2005 7:43 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

super prilezitost vidiet a pocut super hudbu. keby som bol blizko, urcite idem! ludia, nevahajte, takato sanca nie je kazdy den

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
iwanna

Založený: 16.05.2005

PríspevokZaslal: St Júl 06, 2005 8:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

boze, na ashcrofta by som teda vazne sla...len skoda, ze vtedy som v nemecku a skoda, ze je to koncert coldplay, co je kapela, ktoru vazne nemusim...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: So Sep 10, 2005 10:41 am    Predmet: ashcroft live Odpovedať s citátom Back to top

mam v mp3 zaznam z concertu ashcrofta v Locarne, ak by mal niekto zaujem tak mozem poskytnut

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
lubka

Založený: 05.01.2006

PríspevokZaslal: Ne Jan 29, 2006 12:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

skoda, ze nebude stereophonics a ashcroft, to by bolo nieco!!!
Coldplay ma strasne uspavaju, hraju stale to ise dokola, mam vsetky albumy a tiez mam pocit, ze z tychto 3 albumov by sa kludne dal urobit jeden...ten by bol naozaj skvely...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: