Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

The Young Knives & Ok Go!

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Okt 29, 2006 11:14 am    Predmet: The Young Knives & Ok Go! Odpovedať s citátom Back to top

Pozna tu niekto tieto dve skupiny? Z toho co som pocula to znie celkom dobre:

The Young Knives -Weekends and Bleakdays (Hot Summer)

Ok Go - A Million Ways To Be Cool

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Okt 29, 2006 1:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

"million ways to be cool" je cool Wink hravaju to dost casto na FMku Wink

Ta pesnicka od YOUNG KNIVES ma nejak neoslovila. Confused

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Okt 29, 2006 7:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ten song od OK Go! je fakt prijemna vec. Si od nich pamatam jeden singel, co kedysi davno pustali na MTV Spin, Get over it sa to tusim volalo. Skvela vec takisto. Cool

Miska tie klipy si vyberala podla choreografie? Lebo na oboch je to dost premakane. Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Po Okt 30, 2006 9:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Som rada, ze Ok Go! tu celkom naberaju na popularite Very Happy Mozno, keby som tu Spin pocula, spomenula by som si, A Million Ways bola vlastne prva, ktoru som od nich pocula a priradila si ju k skupine. Inak chalani vyzeraju byt slusne pohybovo nadani, to je na nich sympaticke, ze tie choreografie vytiahli. Aspon to ma nejaku 'ekšn' Wink

Vyber bol skor nahodny, nie podla choreografie, ale - kam sa hrabe Madána!

my_last.fm

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Po Okt 30, 2006 9:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Majky, ak ta YK neoslovili s tou jednou piesnou, skus ich myspace stranku. Inak mna na 'Weekends ...' uchvatil ten riff a basova linka. Je to chytlave - aj ked spev/ prejav trochu zvlastny. Smile

my_last.fm

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: