Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Arctic Monkeys
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Po Jan 23, 2006 6:54 am    Predmet: Arctic Monkeys Odpovedať s citátom Back to top

Co vravite na "next big band" v UK? Zevraj zlomia rekord o najryuchlejsie predavajuci sa debutovy album, ktory drzi od cias DM OASIS. No som zvedavy, ale osobne sa mi tie dva single mocx nepacili.
Prave som si stiahol cely album tak si to v klude vypocujem a dam vediet.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Jan 23, 2006 12:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Este som od nich nic nepocul.Ale zda sa mi to ako dobry marketindovy tah...dalsi nasledovnici Oasis.Takych uz bolo Confused neviem kolko z tych cool kapiel prezije druhy album.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Bashka

Založený: 12.09.2005

PríspevokZaslal: Po Jan 23, 2006 1:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no hej, aj ja som take pocula a akurat som chcela nieco od nich stiahnut.

Majky: kde si stiahol ten album??

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
majky

PríspevokZaslal: Po Jan 23, 2006 2:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tunak - mam odtial aj noveho Ashcrofta, ale pssssst Wink

Paci sa: http://www.51mpc.com/share.htm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Po Jan 23, 2006 2:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Hmmm. Pocul som od nich jednu pesnicku, celkom pocuvatelne, ale nic vynimone, rozhodne nie novi Oasis. Uvidim, mozno ked to vychvalite si ten album stiahnem.

lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Po Jan 23, 2006 3:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ten prvy singel bol dost cool, ale ci su to nejaki buduci mesiasi rock n rollu to teda neviem. Rolling Eyes Nieco ale v chalanoch asi predsa len bude. Zevraj prerazili vdaka i-netu a vypredali Astoriu davno pred tym, nez ich NME zacalo titulovat tymi klasickymi anglickymi kecami o "next big thing". Sranda by bola, keby nahradili Sterophonics ako support vo Viedni. Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
bellcanto

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: Po Jan 23, 2006 10:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

podla mna su v poho...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
majky

PríspevokZaslal: Ut Jan 24, 2006 7:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no tak som si to vypocul ... je te celkom fajn album, no v ziadnom pripade nic svetoborne . Celkove hodnotenie u mna tak 7/10. Chyba mi silna melodia, no na druhej strane ma tento album energie na rozdavanie Smile

z 13 skladieb je super tak 6, ostatne su priemer. Prirovnavania k Oasis a Definitely Maybe absolutne nie su na mieste.

majky

PríspevokZaslal: Ut Jan 24, 2006 7:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

a este som zabudol ze sa mi to lubi ovela viac ako Franz Ferdinand Smile

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 24, 2006 10:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no tak nedalo aj mne, hlavne po tom, co NME dalo ich debutovemu albumu 10/10 hviezdiciek a v predajnosti predbehli aj oasis definitely maybe ...

nechcem sa tvarit mudro, ale ten ich album je priemerny gitarovy rock. klobuk dole, ze nato chlapci isli cez internet a netrebalo im ziadne vydavatelstvo aby sa dostali na vyslnie, ale teraz to uz media znacne prehanaju. a to myslim FAKT. ak by som mal hodnotit ja (hoci musim poznamenat, ze ide o prve pocuvanie albumu), tak by dostali 4/10. fakt neviem co nove prinasaju ... taky hard-fi maju aspon pekny zlty obal Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Pi Jan 27, 2006 11:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
tunak - mam odtial aj noveho Ashcrofta, ale pssssst Wink

Paci sa: http://www.51mpc.com/share.htm

psssst,ale to je suuper linka...na dnes vecer si pre mna boh Wink
diky...

majky

PríspevokZaslal: So Jan 28, 2006 9:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:

psssst,ale to je suuper linka...na dnes vecer si pre mna boh Wink
diky...

no, ale dost sa to casto updatuje a meni, napr teraz som tam uz nenasiel ani monkeys ani ashcrofta. ale zato je tam Stereophonics, Mansun, Coldplay, Bloc Party, Killers, Placebo ........ atd

BetterMan

PríspevokZaslal: St Mar 22, 2006 4:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

podla mna su urcite naj...z tych novych kapiel...

a na ich rad aj Noel Cool

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: St Mar 22, 2006 7:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

videli ste uz niekto klip when the sun goes down? momentalne moja jednoznacne najoblubenejsia pesnicka. inak prosim nemohli by ste niekto ten klip uploadnut? bol by som vam velmi povdacny

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

PríspevokZaslal: Ne Apr 30, 2006 4:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

http://www.mardy-bum.com/
neviem ci to je oficialny web,ale je tam velakoncertov a videií a tak...

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: