Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Satisfactory
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 24, 2006 3:58 pm    Predmet: Satisfactory Odpovedať s citátom Back to top

Bol uz niekto?
Ja sa chystam v najblizsej dobe, tak ma zaujima ci sa vam to pacilo. Dik.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
bellcanto

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 24, 2006 5:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mne teeeeeeeeeeeeeees!Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 24, 2006 5:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Chystam sa uz asi 2 roky, ale nedari sa
Kedy a kde hraju najblizsie v BA?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 24, 2006 6:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

som sa zabudol prihlasit,

lonely_soul

PríspevokZaslal: Ut Jan 24, 2006 7:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Diky chlapi!Presvedcili ste ma, urcite sa na nich (vas Wink ) mrknem . Najblizsie je Satisfactory tusim v pondelok 30.1. v Astorke, aspon podla ticketportalu.

bellcanto

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: Št Jan 26, 2006 10:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ano.31.01.sme tam.
a jasan,ze aj LL! Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Jan 28, 2006 7:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

a na co sa to ako podoba?nech mam enjaku predstavu aspon tochu...lebo vobec to nepoznam...

Franz

PríspevokZaslal: Ne Jan 29, 2006 3:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Takze 31.1. 19:00 hraju v Astorke na SNP v Bratislave. Taky pekny warm up pred koncertom by to mohol byt. Dufam ze mi do toho nic nepride. Este treba zistit ako je to s listkami a som tam.

lonely_soul

PríspevokZaslal: Ut Jan 31, 2006 8:27 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak vcera som bol a bolo to skurvene dobre, Laco si to vyslovene uzival, super atmosfera. A tie neustale poznamky toho basaka/gitaristu pocas koncertu, iny typek. Laughing Super koncert!

Franz

PríspevokZaslal: Ut Jan 31, 2006 2:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Kua preco som len ja bol v tom ze to je dnes, 31.1.? Crying or Very sad Som sa to niekde docital + aj bellcanto to tu potvrdil, no smola.

Kedy hrate najblizsie v BA?

jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 31, 2006 3:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Martin>>> nechystate sa nahodou hostovat aj do inych miest, napr Presov, Kosice, rad by som si to pozrel, ale do BA tak casto nechodim

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Feb 07, 2006 1:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

martin Napísal:
no, to je otazka na Lucenicov Very Happy ale vraj ma byt nejaka tura

to by bolo skvele, daj vediet keby sa nieco take chystalo

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
anais00

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ut Feb 07, 2006 6:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

martin Napísal:
no, to je otazka na Lucenicov Very Happy ale vraj ma byt nejaka tura

dufam ze pridete aj do Levic uz tu davno nic dobre nebolo

Kneehugger

Založený: 06.01.2008

PríspevokZaslal: Ne Jan 06, 2008 5:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

byla jsem někdy v roce 2005, ježiš to už je dávno Smile

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: St Jan 09, 2008 1:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja so mal z koncertu iba zvukový zaznam tak som sa tiez bavil na tom gitaristovy/basakovy ( skoda ze som tam nebol ) dobre hlasky mal, ale Laco ma dost prekvapil, len nemôzes pris na chut jeho tvorbe. Strasne sa mi pacilo podanie songu od The Who - Boris the spider mal som pocit ze je to lepsie ako original take dobre to bolo. Kamos prinesie DVD tak po rokoch uvidim aka tam bola atmosfera.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: