Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Soulfly 4.3. v PKO :)
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Feb 17, 2006 7:45 pm    Predmet: Soulfly 4.3. v PKO :) Odpovedať s citátom Back to top

idete niekto? inak vhodne pre ludi ktori chcu prist o vlasy, pripadne o nejaku tu koncatinu

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
lubka

Založený: 05.01.2006

PríspevokZaslal: So Feb 18, 2006 5:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja idem na 100%!!! Uz sa nemozem dockat Smile, len dufam, ze nebudem uplne skapata, den predtym idem totiz z partiou do Zlina na Metalmaniu...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
vibrocil

PríspevokZaslal: Ut Feb 21, 2006 4:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak to mas nejak huste...
som si z toho robil srandu ale ak este zajtra budu vstupenky tak idem aj ja

vibrocil

PríspevokZaslal: Pi Mar 03, 2006 9:38 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lubka: nemenila si od viedne nejak vyrazne image? aby som sa ta v PKO spoznal Very Happy

vibrocil

PríspevokZaslal: Ut Mar 07, 2006 5:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lubka si nebola na tom soulfly ze? lebo som sa cely cas obzeral a nevidel som ta. miestami to bolo fakt o zivot ale inak uplne super koncert.
metal je dost blbe pocuvat na cd ale koncerty su uplne o niecom inom odporucam kazdemu.

lubka

PríspevokZaslal: St Mar 08, 2006 7:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ahoj vibrocil,

jasne, ze som tam bola, to by som si nenechala ujst! Skvela akcia!!! No bolo tam dost ludi, sestrin frajer si tam dokonca hlavu rozbil (bolo trosku opity), ja som sa pohybovala medzi halou a barom, dostavila sa mi chut na fernet, tak som si dozicila Smile

PS: Inak imidz som nemenila, ja som bola vzdy viac metalista ako rocker, i ked na oasis nedam dopustit. Uz sa strasne tesim na piatok do DK Dubravka, budu tam hrat kapely Megadeth a King diamond revival, to bude pecka.
Inak minuly tyzden som bola v Zline na Metalmanii (najvacsi metalovy fest v Cechach) a tiez tam bolo uzasne...uz nej je leto a Masters of Rock!!! Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
vibrocil

PríspevokZaslal: So Mar 11, 2006 3:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

aj mne sa ten soulfly pacil, teda skor ten koncert. inak sa mi podarilo chytit playlist do ktoreho sa utieral max!!!
metal a oasis - dost divna kombinacia Very Happy

lubka

PríspevokZaslal: So Mar 11, 2006 6:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Co je na tom divne? Ja osobne stale tvrdim, ze treba mat prehlad a nie je dobre sa zameriavat iba na jdenu vec, ci hudobny styl. Clovek je potom obmedzeny Confused Spravny hudobnik by mal mat absolutny rozhlad.

vibrocil

PríspevokZaslal: So Mar 11, 2006 6:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

to mas urcite pravdu, kto tuto pravdu nepozna ten clovek nie je hudobnik , ale preco prave metal a oasis?

lubka

PríspevokZaslal: Ut Mar 14, 2006 3:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A preco nie, mam rada obidva styly, ked mam plne zuby jednoho, vypocujem si druhy. Neznasam rap a hip-hop a tiez house a techno, este ten popik zvladam, jazz velmo zriedkavo a funky tiez moc nemusim. Takze som odkazana na metal a rock`n`roll Cool Laughing

vibrocil

PríspevokZaslal: Ut Mar 14, 2006 4:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

najlepsi hudobnici cerpaju inspiraciu drivou vacsinou z jazzu

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: St Mar 15, 2006 8:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:

myslis???

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
lubka

PríspevokZaslal: Št Mar 16, 2006 9:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

len skoda, ze jazz pocuva tak 5 percent obyvatelstva, aj to su vacsinou hudobnici... Idea
ale bacha, nie je jazz ako jazz, nie kazdy to naozaj vie a vtedy kazia dobre meno jazzu...tam je krasne to, ako sa hudobne nastroje vzajomne dorozumievaju, zahra klavir, basa odpovie atd...ale aby tomu clovek rozumel, na to musi dozriet...

vibrocil

PríspevokZaslal: Št Mar 16, 2006 5:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
vibrocil Napísal:

myslis???

urcite napriklad take bicie vo wonderwall su takmer jazzove

vibrocil

PríspevokZaslal: Št Mar 16, 2006 5:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lubka Napísal:
len skoda, ze jazz pocuva tak 5 percent obyvatelstva, aj to su vacsinou hudobnici... Idea
ale bacha, nie je jazz ako jazz, nie kazdy to naozaj vie a vtedy kazia dobre meno jazzu...tam je krasne to, ako sa hudobne nastroje vzajomne dorozumievaju, zahra klavir, basa odpovie atd...ale aby tomu clovek rozumel, na to musi dozriet...

to mas urcite pravdu. jazz nie je taky styl ze si hocikto zmysli ze ide hrat jazz na to treba fakt dozriet. som rad ze sa tu najde nikto taky kto do toho aspon trochu vidi Very Happy

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: