|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: Po Jan 09, 2006 9:09 am Predmet: |
|
|
ja floydov milujem ... ale do urcitej miery. maju niekolko extra perfektnych skladieb, ale pocuvat cely album pokope, to si vyzaduje psychicku pripravu. netvrdim, ze vsetka ich tvorba je pre mna nieco ako "filmova hudba", ale niektore pasaze su tak nezazivne, ze clovek musi pri tom nieco robit aby neprispal. sorry, moj nazor ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Po Jan 09, 2006 4:57 pm Predmet: |
|
|
pridavam sa k marekovi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Po Jan 09, 2006 5:34 pm Predmet: |
|
|
tak pre mna je pink floyd skupina cislo 2 po beatles. urcite k tomu treba vela trpezlivosti, ale vysledok je uzasny. ja tiez ked som niektore albumy pocul prvy krat, tak som si povedal ze si to asi nikdy nevypocujem druhy krat, pretoze to je hudba, pri ktorej nemozes nic ine robit a sustredit sa iba na to co pocuvas. ale albumy, od medlle po final cut, to je nieco neuveritelne. a vlastne vsetky albumy, ked boli v skupine waters a gilmour. bez watersa to uz nie je ono. ale tak chapem ludi, ktori pocuvaju oasis, ze nepocuvaju pink floyd, lebo to k sebe velmi nejde. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: Po Jan 09, 2006 5:41 pm Predmet: |
|
|
mna uplne dostali albumy Wish you were here, The Wall a vrchol ich tvorby je podla mna The dark side of the moon. ostatne albumy nemam az tak napocuvane.... musim to rychlo dobehnut |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Zaslal: Po Mar 13, 2006 12:57 pm Predmet: Re: pink floyd - britska negitarovka |
|
|
..filip Napísal: |
hej, a co si oasisaci myslia o pink floyde? som tu zachytil uz nejake ohlasy na pf,tak sa pytam...
pre mna je ich prvy album piper at the gates of dawn jeden z albumov zivota, a ten vlastne je riadna gitarovka... ale ako odisiel syd tak to akoze bolo tiez dobre ale nie ono... z ostatnych albumov sa im asi najviac paci dark side, ten je skvely |
nemate niekto ten album piper at the gates of dawn ??? ked hej mohli by ste to uploadnut pliiiiiiiz. nikde som to nemohol najst. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Po Mar 13, 2006 8:36 pm Predmet: |
|
|
ja mam doma vsetky radove albumy od floyd, ale neviem ako sa to da uploadnut. a este mam aj dva single na LP, na co som hrdy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Zaslal: Po Mar 13, 2006 8:50 pm Predmet: |
|
|
tomas Napísal: |
ja mam doma vsetky radove albumy od floyd, ale neviem ako sa to da uploadnut. a este mam aj dva single na LP, na co som hrdy. |
skus napr www.yousendit.com. tam mas aj jednoduchy postu ako na to. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|