Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

OASIS a soundtracky
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Št Mar 09, 2006 6:09 pm    Predmet: OASIS a soundtracky Odpovedať s citátom Back to top

Nazdar pani, tak ma napadlo, ze v akych filmoch maju OASIS soundtracky? Ja viem iba o Osudovom dotyku a o The Goal movie. Viete o nejakych inych?
Ďakujem za odpoved Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
lukas

Založený: 18.01.2006

PríspevokZaslal: Št Mar 09, 2006 8:12 pm    Predmet: Re: OASIS a soundtracky Odpovedať s citátom Back to top

Liam55 Napísal:
Nazdar pani, tak ma napadlo, ze v akych filmoch maju OASIS soundtracky? Ja viem iba o Osudovom dotyku a o The Goal movie. Viete o nejakych inych?
Ďakujem za odpoved Very Happy

osudovy dotyk je butterfly effect?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Št Mar 09, 2006 11:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Butterflly efect tam bolo ku koncu filmu "stop crying your heart out" a viem este o jednom, pesnicka "round are way" hrala dost pocutelne v akomsi romantickom filme, v hlavnej ulohe s cameron diaz(bola to jej jedna z prvych postav) ale nazov si bohuzial nepametam, tak ak si niekto spomenie, dajte vediet, rad by som si to znovu pozrel Rolling Eyes ..

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Mar 10, 2006 7:05 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

THE SNATCH (PodFuck) s Bradom Pittom - FUCKING IN THE BUSHES

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00004YTY1/qid=1141974296/sr=8-3/ref=sr_8_xs_ap_i3_xgl/026-6666418-0342830

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
majky

PríspevokZaslal: Pi Mar 10, 2006 7:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Oasis v seriali Cold Case (Odlozeny pripad):

DONT LOOK BACK IN ANGER
- epizoda HUBRIS, prva seria
DONT GO AWAY - epizoda REVENGE, druha seria

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: So Mar 11, 2006 4:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

raso: nie si nahodou z liptovskeho trnovca? Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vibrocil

PríspevokZaslal: So Mar 11, 2006 4:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak trochu mimo ma napada ci neviete niekto ci ma vydavatelstvo oasis - big brother ( niekde som to cital ) nieco spolocne s tou reality show ked tam pustali fuck*ng in the bushes

bajla

PríspevokZaslal: Po Mar 13, 2006 11:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
bajla Napísal:
Butterflly efect tam bolo ku koncu filmu "stop crying your heart out" a viem este o jednom, pesnicka "round are way" hrala dost pocutelne v akomsi romantickom filme, v hlavnej ulohe s cameron diaz(bola to jej jedna z prvych postav) ale nazov si bohuzial nepametam, tak ak si niekto spomenie, dajte vediet, rad by som si to znovu pozrel Rolling Eyes ..

Ten film sa myslím volal A Life Less Ordinary, hral tam aj Ewan McGregor.

ano tak to by mohlo byt ono Surprised ..Ewan McGregor tam hral tusim akehosi zametaca v fastfoode.. Laughing a mam uz aj cesky preklad..

Tak teda....Extra zivot(A Life Less Ordinary) - Round are way

bajla

PríspevokZaslal: Ut Mar 14, 2006 3:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

satanista Napísal:
hehe a serial Medzi nami na markize:-)

preboha! a tam je co? Laughing neblazni kamosko, ved tam je gombitova a zbirka.. toto je ine forum Wink Very Happy

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 14, 2006 4:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

este na MS v hokeji tusim v 2004 pouzila STV tiez Fuckin in the bushes a v jednej epizode Smallvillu- myslim v 2. serii znelo SCYHO

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
vibrocil

PríspevokZaslal: Po Máj 01, 2006 4:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:

DONT LOOK BACK IN ANGER

v nedelu bola ta cast kde hrali dont go away

Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Po Máj 01, 2006 6:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
majky Napísal:

DONT LOOK BACK IN ANGER

ty vole, aj ja som si to vsimol....rodicia na mna len pozerali, ked som si to spieval Shocked

Smile Smile Smile

majky

PríspevokZaslal: Po Máj 01, 2006 8:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

aj ja som to v nedelu sledoval (sak ako vzdy - moj oblubeny serial) Smile

tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Máj 02, 2006 3:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
majky Napísal:

DONT LOOK BACK IN ANGER

ja som tiez nahodou prepol na markizu a co nepocujem, dont do away, bol som milo prekvapeny

vibrocil

PríspevokZaslal: Ut Máj 02, 2006 4:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mimochodom nepozerali ste v pondelok anglicky film ciganka, sa mi tam lubila scenka ked chlapik so satkou a slnecnymi okulirami prisiel do hotela a sluzka sa ho spytala ci to nie je typek z radiohead Very Happy

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: