Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Carnation

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis Download
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Mar 10, 2006 11:04 pm    Predmet: Carnation Odpovedať s citátom Back to top

neviemciste uz videli tuto verziu,ja este nie...

http://s39.yousendit.com/d.aspx?id=34NBUJLWY13AL10MS50E11014Y

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Ne Mar 12, 2006 11:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Uplne skvelee. dik kamo. Carnation je moja srdcovka. Super verzia , aj ked ja som vyrastal na tej povodnej studiovej Very Happy

bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 14, 2006 7:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

fiiha, tuto pesnicku som nepocul..takze fajn, na prvy sup sa mi zalubila...Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 14, 2006 7:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

fiiha, tuto pesnicku som este nepocul, a ani nevidel Smile a je fajn, na prvy sup sa mi zalubila...Smile dost mi to znie tak beatlsacky....lol

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 14, 2006 4:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

z ktoreho albumu je ta pesnicka?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Ut Mar 14, 2006 7:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
na ziadnom albume sa nenachadza....to bude asi nieco prerobene....alebo to len tak hrali a nedali na ziadny album....mozno sa nezmestila na The Masterplan...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Franz

PríspevokZaslal: St Mar 15, 2006 3:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja sa asi nikdy nenaucim ze sa treba prihlasit najprv:)
keby mal niekto nahodou povodnu verziu, bolo by super ju uploadnut sem. Ja ked budem mat cas, pozrem na dc++

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Mar 15, 2006 3:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja mam doma nejaku z TOTP tusim tam to hrali,nie? Question
ale na vhs Laughing

Franz

PríspevokZaslal: St Okt 24, 2007 2:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak som sa v robote nudil a rozmyslal co vyhladam na youtube. Spomenul som si na tuto srdcovku a konecne nasiel aj povodnu, JAm verziu. krasny dokaz ako sa z vynikajucej pesnicky da spravit genialna Smile

The Jam live - http://www.youtube.com/watch?v=erp5mvhIS1M
Paul Weller live - http://www.youtube.com/watch?v=S-bKzVpq3_o
Liam & Cradock - TOTP - http://www.youtube.com/watch?v=DdXoKCRQvjI

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ut Jan 22, 2008 2:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Link co sem dal BetterMan uz nefunguje

Pls dajte novy link uz sa to neda stiahnut neviem mozno tu uz mam ale aj tak sa chcem presvedčiť ci ide o tu istu verziu. vdaka

Naposledy upravil Gnarls dňa Ut Jan 22, 2008 3:08 am, celkom upravené 1 krát

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ut Jan 22, 2008 3:07 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Liam55 Napísal:
vibrocil Napísal:
na ziadnom albume sa nenachadza....to bude asi nieco prerobene....alebo to len tak hrali a nedali na ziadny album....mozno sa nezmestila na The Masterplan...

Presne tak mas pravdu malo by to byt z "albumu" The Missing Masterplan alebo iba tak veci co sa uz nedostali na album

poobede bude link na stiahnutie Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis Download Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: