Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Mansun
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 03, 2006 7:40 pm    Predmet: Mansun Odpovedať s citátom Back to top

Pozna tu niekto uz rozpadnuvsich sa anglickych Mansun (1995-03)? - 'Wide Open Space', 'Stripper Vicar', 'Six', 'Legacy'...

Ustredna dvojica Paul Draper - Dominic Chad napisali neskutocnu hudbu na prvych dvoch albumoch 'Attack Of The Grey Lantern' a 'Six' (a na kope b stran k tymto albumom). Chada by som zaradila medzi velmi talentovanych gitaristov, chytlave g. riffy sa prelinaju celou ich tvorbou. Hlavne 'Six' je dost uleteny album - bud ho clovek nenavidi, alebo miluje. Moj je samozrejme ten druhy pripad!! Len to chce dost casu si hi vypocut a --hlavne naladu. Cool

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
bellcanto

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 03, 2006 10:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mansum ma moc rad.
ich prvy album ma doma.ORIGINAL!!!!
mne sa vcelku paci.
dobra to bola skupina.
jaro filip ich mal moc rad.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 03, 2006 11:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bellcanto Napísal:
jaro filip ich mal moc rad.

to vazne? Jaro bol pan clovek.

Od Mansun mam len jeden album "Attack of the grey lantern". Nie original, ale stiahnuty samozrejme... ako je uz u mna dobrym zvykom Wink . A som rad ze ho mam, je to velmi prijemne pocuvanie. Dokonca aj teraz som si pustil "wide open space", aby sa mi lepsie ucilo(zaspavalo)Laughing .Este musim dohnat resty ostatnych albumov...tesim sa.

Ozaj, je pravda, ze Mansun si zvolili meno podla skladby od Verve - A Man Called Sun?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Ut Jan 17, 2006 7:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

veru, jarovi sa pacil prave WOS, fakt, bol to vynimocny clovek Sad

Ano, Mansun je skratka z 'A Man Called Sun' od The Verve.

AOTGL je skratka klasika!

Ale ak chcete pocut poriadny 'narez', tak fakt odporucam 'SIX', sami Radiohead priznali, ze tento album bol pri tvorbe 'Kid A' vplyvom. A mozno aj pri 'Hail To The Thief'...

Co sa tyka tretieho albumu 'Little Kix', no, bohvieco to nie je, mozno pre ine skupiny by to bol uspech, ale pri Mansun je to podpriemer... Rolling Eyes

Minuly rok vysiel trojalbum 'Kleptomania', non - commercial release' a ten stoji tiez za to.

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: St Jan 18, 2006 8:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja sa to aj hanbim poveedat ale fakt som ich nepocul ... pokusim sa to napravit! slubujem! Smile

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Pi Jan 20, 2006 2:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Majky nemas sa za co hanbit!! Vies kolko 'British & American crucial releases' som nepocula ja? Sa to aj hanbim povedat!! A Mansun neboli zas az tak znami Wink Ale vypocut sa urcite oplati, tomu ver Laughing

my_last.fm

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Ne Feb 05, 2006 2:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zootchick, musim sa priznat, ze mi mansun prisli znova na chut. nemal som ich pri sebe par mesiacov, ale akurat som "zohnal" six, ten je pre mna najlepsi Smile) mam rad alternativu, a toto je fakt poriadna davka dobrej alternativy.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Ne Feb 05, 2006 5:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:
zootchick, musim sa priznat, ze mi mansun prisli znova na chut. nemal som ich pri sebe par mesiacov, ale akurat som "zohnal" six, ten je pre mna najlepsi Smile) mam rad alternativu, a toto je fakt poriadna davka dobrej alternativy.

hehe tak to fakt rada pocujem! Very Happy uzi si ho a zaspominaj Wink myslim, ze prave o tu alternativu im islo Laughing dozvedela som sa, ze pri pisani boli ovplyvneni britskym serialom the prisoner (to len tak na okraj)

my_last.fm

jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Feb 28, 2006 4:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ked ste tu tak pekne pisali o Mansun tak som si stiahol album Attack Of The Grey Lantern a musim povedat, ze ma to dost prekvapilo, velmi sa mi to paci. diki ze ste to spomenuli Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Feb 28, 2006 5:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
ked ste tu tak pekne pisali o Mansun tak som si stiahol album Attack Of The Grey Lantern a musim povedat, ze ma to dost prekvapilo, velmi sa mi to paci. diki ze ste to spomenuli Very Happy

nemohol by si to pls uploadnut dik pekne Very Happy

jeremy

PríspevokZaslal: Ut Feb 28, 2006 9:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
jeremy Napísal:

nemohol by si to pls uploadnut dik pekne Very Happy

ziaden problem, len mozem az cez vikend, keby si to xcel mat skor tak ti mozem poslat torrent subor

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: St Mar 01, 2006 7:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy: okamzite to uploadni!!!!! Laughing Laughing Laughing
inak s tym torrent suborom by to nebol zly napad, len mne tu
provider blokuje ten p2p port takze nemozem cez p2p nic stahovat
Crying or Very sad

jeremy

PríspevokZaslal: St Mar 01, 2006 8:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
jeremy: okamzite to uploadni!!!!! Laughing Laughing Laughing
inak s tym torrent suborom by to nebol zly napad, len mne tu
provider blokuje ten p2p port takze nemozem cez p2p nic stahovat
Crying or Very sad

ten album ma asi 97 mb, to si cez pracovny den vdaka datovemu obmedzeniu velmi nemozem dovolit. inak by som stale nieco tahal a uploadoval. takze az cez vikend Cool

jeremy

PríspevokZaslal: So Mar 04, 2006 11:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak ze tu by mal byt ten album od MANSUN, kus mi to zblblo tak dufam, ze vam to pojde. ked ne tak to uploadujem este raz.

http://s54.yousendit.com/d.aspx?id=1NJBPL6HQEZKD2ZV8G1WPLDHYN%3E

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Pi Mar 17, 2006 9:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:

nie je za co Wink aj nabuduce Very Happy

skus si stiahnut aj ine albumy, tie su ine Cool

my_last.fm

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: