|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
Založený: 17.11.2005 Príspevky: 450
|
Zaslal: St Mar 22, 2006 11:25 pm Predmet: Kula Shaker |
|
|
Mal ich niekto rad?
Vydali tusim iba 2 albumy, ale kto by nepoznali Govindu alebo Tattvu. Super kapelka to bola, o to viac ma tesi, ze sa dali udajne znovu dokopy.
http://www.kulashakermusic.com/
Old skool britpop lives forever! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: Št Mar 23, 2006 9:10 am Predmet: |
|
|
tak to by ma vobec nenapadlo, ze sa slova "Kula Shaker" objavia na madforit.sk.
Ja som ich mal velmi rad, a ziadny rozpad kapely ma tak nemrzel ako prave Kula Shaker. Nemam informacie, zeby sa davali dokopy, ale ak to je pravda, tak samozrejme sa tesim. Len aby to boli stari znamy shakers, nie nejaka tanecna mutacia
obidva ich albumy su super, a K som si kupil davno na slovensku ako specialnu limitovanu 2 cd ediciu. _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Št Mar 23, 2006 9:22 am Predmet: |
|
|
jooooooj, vcera som aj zaspominal na Kula Shaker, davali v radii HUSH. Vyborna kapelka to bola |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
|
Zaslal: Št Mar 23, 2006 1:27 pm Predmet: |
|
|
Neprihlasilo ma to... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: Št Mar 23, 2006 3:17 pm Predmet: |
|
|
nemohli by ste niekto uploadnut tie dvas albumy pliiiiz? som ich uz dlho zhanal a som sa k tomu nijak nemohol dostat... som na to aj zabudol:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Št Mar 23, 2006 10:01 pm Predmet: |
|
|
Super ze sa tu najde zopar ludi co maju Kula Shaker radi . Na tu dobu uzasne progresivna kapela. Ja som sa k nim naplno dostal az minuly rok, ale strasne ma to chytilo. Rychle, pomale, britpopovky, vsetko skvele. Aj som si stiahol nejake pesnicky z Crispianovej dalsej kapely, ale to uz proste neni ono. K je podla mna jeden z najlepsich albumov britpopu, Peasants, pigs & astronauts, je tiez super, ale uz sa mi nezda taky originalny. A samozrejme Hush, Dance in your shadow....oni proste nemaju slabu pesnicku. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Zaslal: Pi Mar 24, 2006 1:19 pm Predmet: |
|
|
rasto:diki za ten koncert |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Zaslal: Ut Mar 28, 2006 12:27 pm Predmet: |
|
|
vdaka kamo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|