Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Nespravil som test z technickej anglictiny

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Dec 19, 2005 12:54 pm    Predmet: Nespravil som test z technickej anglictiny Odpovedať s citátom Back to top

no chapete to? Confused

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Po Dec 19, 2005 1:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak neviem ako ostatni, ale ja to vobec nechapem ... Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Po Dec 19, 2005 4:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mozno keby si nepouzil manchestersky dialekt, tak by si to spravil Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Po Dec 19, 2005 7:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

fookin technology, right? Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Dec 20, 2005 9:38 pm    Predmet: :) Odpovedať s citátom Back to top

A to som jej este na pisomku nakreslil logo OASIS,nech vie s kym ma tu cest.Ale ziadne"my pleasure Mr.Gallagher Cool " sa z jej strany nekonalo.Akurat chcela vediet ako sa povie vysokopecna troska,rychlotvrdnuci beton...a ja som bol lenivy sa to naucit...u know..importance of beeing idle.
Fookin technology,you re right Confused

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: St Apr 11, 2007 6:15 pm    Predmet: Re: :) Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
A to som jej este na pisomku nakreslil logo OASIS,nech vie s kym ma tu cest.Ale ziadne"my pleasure Mr.Gallagher Cool " sa z jej strany nekonalo.Akurat chcela vediet ako sa povie vysokopecna troska,rychlotvrdnuci beton...a ja som bol lenivy sa to naucit...u know..importance of beeing idle.
Fookin technology,you re right Confused

Kde studujes ( alebo kde si studoval ) ...... mna to este len caka. To bol dobry napad s tym logom. Mozno to skusim aj ja Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: St Apr 11, 2007 6:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lonely_soul Napísal:
Mozno keby si nepouzil manchestersky dialekt, tak by si to spravil Laughing

Možnože to chcelo práve ten dialekt Smile Inak skúšku z technickej angličtiny som mal aj ja na CHTF, spravil som ju až v 3.ročníku Smile

BetterMan

PríspevokZaslal: Št Apr 12, 2007 11:24 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Studoval som na STU Stavebna fakulta.Neuspesne.A od prveho maja by som mal byt v Londyne,ze vraj predavat cdcka Laughing

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Št Apr 12, 2007 3:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Studoval som na STU Stavebna fakulta.Neuspesne.A od prveho maja by som mal byt v Londyne,ze vraj predavat cdcka Laughing

byvaly profesor slovenciny ich siel balit Confused mlady chlap k tomu

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

PríspevokZaslal: Št Apr 12, 2007 3:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:
BetterMan Napísal:

byvaly profesor slovenciny ich siel balit Confused mlady chlap k tomu

Ja tam idem v prvom rade kvoli jazyku,v druhom kvoli praci...

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Št Apr 12, 2007 10:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:

Idem v tvojich šlapajach. Som v 2rocniku Smile
Prijemnu cestu.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Pi Apr 13, 2007 2:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
BetterMan Napísal:

Idem v tvojich šlapajach. Som v 2rocniku Smile
Prijemnu cestu.

Tak im to ukaz Cool
Anglina tam nie je problem skor Pruznost a KPSka...pre mna aspon...

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Ne Apr 15, 2007 6:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Pocujte mladenci, a kto potom zostane tu doma na nasom malom milom Slovensku, ked ti najlepsi budu/ su vsetci v UK? Tusim by sa mala ceska klasika 'Vsichni jsou uz v Mexiku' premenovat na 'Vsichni jsou uz v UK' Laughing Laughing Laughing Fingers crossed BetterMan Very Happy

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: