Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Policajny odznak

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Apr 05, 2006 12:10 pm    Predmet: Policajny odznak Odpovedať s citátom Back to top

podla niektorych mi *ebe.ze pozeravam ten serial...pozera to este niekto? Question Laughing

len keby to tak v noci nebyvalo...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

PríspevokZaslal: Št Apr 06, 2006 1:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

minule tam bola pouzita aj Trail Of Dead - Will You Smile For Me ...ked bol vick taky nasraty...som zvedavy ci odjebu toho antoana...ci ako sa to pise...

akoze...fakt brutality niekedy...ako ten ich ex sef honil nad tym video kde bolo natocene to znasilnenie a tak... Laughing

BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Jún 06, 2006 1:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

akoze...takto to skoncilo Shocked Crying or Very sad

som vedel,ze Shane je kurva,ale ze takato...normalne som dnes nesiel na zapich z angliny,som bol nejaky rozladeni z toho...neviem kolko casti pocuvate ze su rodina a potom hodi jeden druhemu do auta granat....
R.I.P. citron

asi moc pozeram telku,co...

BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Jún 06, 2006 1:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

a ozej...nema niekto nejaku adresu alebo torrent na stiahnutie?Smile

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: St Jún 07, 2006 10:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

minule boli v OC CALIFORINA ... THE KILLERS, hrali v tom klube kde robil Seth Cohan Wink davali tam od nich tri songy "Smile like you mean it", "Mr.Brightside" a "Everything will be alright"

ja inac zerem Odlozeny pripad a asi som platonicky zamilovany do Lilly Rush Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Št Nov 20, 2008 6:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A bud. utorok posledna epizoda siedmej serie...Family meeting Cool Bud sa vsetci postrielaju alebo vsetci spolu ujdu... Laughing

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: