|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Št Sep 28, 2006 5:59 pm Predmet: Travis |
|
|
hej a toto tu preco nie je rozobrate????????neviete ci planuju vydat novy album alebo je po nich???btw naj album 12 memories |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Pi Sep 29, 2006 6:35 am Predmet: |
|
|
no trafil si moju oblubenu kapelku ... pokial viem tak Travis su v studiu a nahravaju dalsiu dosku ... ale uz poriadne dlho. V kazdom pripade sa na novy album nehorazne tesim. Za vrchol tvorby povazujem THE MAN WHO alebo masovejsi THE INVISIBLE BAND. 12 memories bol podobne ako jeho obal taky cierno biely album ...
Travis som dokonca videl live acoustic v New Yorku 2000 a mam odtial aj podpisane CD THE MAN WHO _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Pi Sep 29, 2006 8:07 am Predmet: |
|
|
Travis sa mi zalubili, ked sa k nam dostal singel Sing. Ja mam od nich The Man Who a The Invisible Band, ktore sa mi lubia, nie vsetky songy z nich, ale dost. Prvy album je zevraj tiez dost dobry, ale nezohnal som, podobne ako i 12 Memories, co som sa vsak ani velmi nepokusal, bo tie single z neho sa mi uz tak velmo nepacili a obavam sa, aby to neslo dolu z kopca s nimi. BTW v Tescu mali singel Love will come through za padika, tak som neodolal. Keby tam tak mali aj Oasis |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
|
Zaslal: Pi Sep 29, 2006 11:54 am Predmet: |
|
|
teepek Napísal: |
BTW v Tescu mali singel Love will come through za padika, tak som neodolal. Keby tam tak mali aj Oasis |
tak toho sa asi nedockame |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Pi Sep 29, 2006 12:27 pm Predmet: |
|
|
Dovsed Napísal: |
teepek Napísal: |
BTW v Tescu mali singel Love will come through za padika, tak som neodolal. Keby tam tak mali aj Oasis |
tak toho sa asi nedockame |
ale dockame nie je to tak davno co bolo nitrianske Tesco prepchate desiatkami singlov SONGBIRD za 49 Sk vtedy som si kupil asi 3 mozno mam este nejake zvysne doma _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Pi Sep 29, 2006 1:12 pm Predmet: |
|
|
nielen to Nitrianske Tesco
Travis je fajn, taka zvlastna vzorka medzi ostatnym britskym. Jednoznacne najmakksia z "top kapiel", ale urcite ma svoje caro. Najradsej mam Love will come through. To je proste nieco krasne. skoda ze ostatne sa k tomu nepriblizuje. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
|
Zaslal: Pi Sep 29, 2006 6:37 pm Predmet: |
|
|
Franz Napísal: |
Travis je fajn, taka zvlastna vzorka medzi ostatnym britskym. Jednoznacne najmakksia z "top kapiel", ale urcite ma svoje caro. Najradsej mam Love will come through. To je proste nieco krasne. skoda ze ostatne sa k tomu nepriblizuje. |
mne po chrbte behal mraz ked som videl klip k Sign a ako tak spali na tej luke a zrazu ufa nad nimi....a potom ta hudba do toho...to ma vedelo dostat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Pi Sep 29, 2006 8:17 pm Predmet: |
|
|
Travis je fajn, taka zvlastna vzorka medzi ostatnym britskym. Jednoznacne najmakksia z "top kapiel", ale urcite ma svoje caro. Najradsej mam Love will come through. To je proste nieco krasne. skoda ze ostatne sa k tomu nepriblizuje. |
mne po chrbte behal mraz ked som videl klip k Sign a ako tak spali na tej luke a zrazu ufa nad nimi....a potom ta hudba do toho...to ma vedelo dostat |
k sing nebol klip co pri stole hadzali po sebe tie torty a chobotnice? _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: So Sep 30, 2006 6:56 am Predmet: |
|
|
...mzslim ye to bol Side |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: So Sep 30, 2006 8:47 am Predmet: |
|
|
Travis mám aj rád, ešte radšej ako Coldplay. Mám od nich všetky albumy, vrátane výberovky singlov. Na ten nový album sa dosť teším, akurát že už dosť dlho sa neobjavila nejaká nová informácia. Tá ich oficiálna stránka stojí za prd. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|