Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Travis

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Št Sep 28, 2006 5:59 pm    Predmet: Travis Odpovedať s citátom Back to top

hej a toto tu preco nie je rozobrate????????neviete ci planuju vydat novy album alebo je po nich???btw naj album 12 memories Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Sep 29, 2006 6:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no trafil si moju oblubenu kapelku ... Wink pokial viem tak Travis su v studiu a nahravaju dalsiu dosku ... ale uz poriadne dlho. V kazdom pripade sa na novy album nehorazne tesim. Za vrchol tvorby povazujem THE MAN WHO alebo masovejsi THE INVISIBLE BAND. 12 memories bol podobne ako jeho obal taky cierno biely album ...

Travis som dokonca videl live acoustic v New Yorku 2000 a mam odtial aj podpisane CD THE MAN WHO Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Sep 29, 2006 8:07 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Travis sa mi zalubili, ked sa k nam dostal singel Sing. Ja mam od nich The Man Who a The Invisible Band, ktore sa mi lubia, nie vsetky songy z nich, ale dost. Prvy album je zevraj tiez dost dobry, ale nezohnal som, podobne ako i 12 Memories, co som sa vsak ani velmi nepokusal, bo tie single z neho sa mi uz tak velmo nepacili a obavam sa, aby to neslo dolu z kopca s nimi. BTW v Tescu mali singel Love will come through za padika, tak som neodolal. Keby tam tak mali aj Oasis Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Dovsed

PríspevokZaslal: Pi Sep 29, 2006 11:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
BTW v Tescu mali singel Love will come through za padika, tak som neodolal. Keby tam tak mali aj Oasis Very Happy

tak toho sa asi nedockame Mad

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Sep 29, 2006 12:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:
teepek Napísal:
BTW v Tescu mali singel Love will come through za padika, tak som neodolal. Keby tam tak mali aj Oasis Very Happy

tak toho sa asi nedockame Mad

ale dockame Wink nie je to tak davno co bolo nitrianske Tesco prepchate desiatkami singlov SONGBIRD za 49 Sk Wink vtedy som si kupil asi 3 Smile mozno mam este nejake zvysne doma

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Pi Sep 29, 2006 1:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nielen to Nitrianske Tesco Smile

Travis je fajn, taka zvlastna vzorka medzi ostatnym britskym. Jednoznacne najmakksia z "top kapiel", ale urcite ma svoje caro. Najradsej mam Love will come through. To je proste nieco krasne. skoda ze ostatne sa k tomu nepriblizuje.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dovsed

PríspevokZaslal: Pi Sep 29, 2006 6:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:

Travis je fajn, taka zvlastna vzorka medzi ostatnym britskym. Jednoznacne najmakksia z "top kapiel", ale urcite ma svoje caro. Najradsej mam Love will come through. To je proste nieco krasne. skoda ze ostatne sa k tomu nepriblizuje.

mne po chrbte behal mraz ked som videl klip k Sign a ako tak spali na tej luke a zrazu ufa nad nimi....a potom ta hudba do toho...to ma vedelo dostat Cool

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Sep 29, 2006 8:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:
Franz Napísal:

mne po chrbte behal mraz ked som videl klip k Sign a ako tak spali na tej luke a zrazu ufa nad nimi....a potom ta hudba do toho...to ma vedelo dostat Cool

k sing nebol klip co pri stole hadzali po sebe tie torty a chobotnice?

jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: So Sep 30, 2006 6:56 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:
Franz Napísal:

...mzslim ye to bol Side

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: So Sep 30, 2006 8:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Travis mám aj rád, ešte radšej ako Coldplay. Mám od nich všetky albumy, vrátane výberovky singlov. Na ten nový album sa dosť teším, akurát že už dosť dlho sa neobjavila nejaká nová informácia. Sad Tá ich oficiálna stránka stojí za prd.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: