Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

The Rifles & The View

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Okt 20, 2006 8:16 pm    Predmet: The Rifles & The View Odpovedať s citátom Back to top

Akoze ja uz nevidim rozdiely medzi tymito novymi gitarovkami, ale obcas sa im podaria uzasne pecky. Tieto dve mi hucia v hlave posledne dni. Very Happy

The Rifles - Peace and Quiet
http://www.youtube.com/watch?v=eMzvjz89t8Y

The View - Superstar Tradesman
http://www.youtube.com/watch?v=yQqgDgPEBo4

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Okt 21, 2006 8:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

The Rifles rotuju aj na MTV Europe v poslednom case, ale z tych par krat, co som ich videla/ pocula si hudbu velmi nepamatam.

The View som tiez pocula-prvy raz 22.9. na BBC 6 Music v Okruhlom stole Steva Lamacqa. Vzdy tam ma troch hosti, ktori boduju piesne a The View dostali za tuto piesen 11.5 bodu zo 40 Laughing

Bodovali byvaly Williamsov spolupracovnik Guy Chambers, novinar Keith Kameron a spevak Paul Draper.

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
lonely_soul

PríspevokZaslal: Po Okt 23, 2006 1:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mne sa z toho albumu The Rifles pacia 3-4 songy. Taka fayn hudba na precistenie hlavy. Wink

jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 23, 2006 3:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rifles sa mi celkom pozdavaju.... nemate niekto cely album???

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Po Okt 23, 2006 5:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak som sa dnes pri pocuvani/ pozerani 'Peace and Quiet' od The Rifles poriadne sustredila, a ta melodia je ozaj 'catchy'. Ale podla mna dalsia z mnohych gitaroviek... Album? Michal asi ma ... Wink Ak nie, mozem zariadit.

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
lonely_soul

PríspevokZaslal: Ut Okt 24, 2006 9:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:

Caves!Jasne, ale mozem uploadnut az v piatok.

jeremy

PríspevokZaslal: St Okt 25, 2006 8:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lonely_soul Napísal:
jeremy Napísal:

super!! Very Happy diki vopred

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: St Okt 25, 2006 2:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Inac ked hladate nejake albumy, tak mna vacsinou nesklame www.minova.org - torrent stranka.
A teraz je este jedno nove forum zamerane na Britsku gitarovu hudbu: http://livelounge06.20.forumer.com/index.php?sid=2efd967a57c1b1870b64571ddce2054b

lonely_soul

PríspevokZaslal: So Okt 28, 2006 11:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
lonely_soul Napísal:

Tak tu je cely album. http://www.sendspace.com/file/xyn6u6 Asi budes ale trochu sklamany. Tej vyplne tam mohlo byt menej. No ved posud sam. Smile

jeremy

PríspevokZaslal: So Okt 28, 2006 12:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lonely_soul Napísal:
jeremy Napísal:
lonely_soul Napísal:

Tak tu je cely album. http://www.sendspace.com/file/xyn6u6 Asi budes ale trochu sklamany. Tej vyplne tam mohlo byt menej. No ved posud sam. Smile

este raz vdaka Smile

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: So Okt 28, 2006 7:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dik za link Michal Smile

my_last.fm

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: