Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

radiohead

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: St Okt 18, 2006 12:06 pm    Predmet: radiohead Odpovedať s citátom Back to top

radiohead zacali s nahravanim noveho albumu...

inak nieviem ci sa mi to len zda ale nechybaju tu nejake topiky napr. o blure alebo heheeeeeeeeh radiohead, ci to je len docasne?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Okt 18, 2006 12:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

moj ty boze, to teraz iba zacali s nahravanim? ved to malo byt uz davno vydane Sad velmi nezodpovedny pristup. Nebyt toho koncertu, tak to maju u mna nahnute Smile

Kam sa podela povodna tema o radiohead neviem, ale Blur tu stale je.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vibrocil

PríspevokZaslal: St Okt 18, 2006 12:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no ja som nenasiel povodnu temu o blur ( nemyslim tu novu co zalozil blurfan) to este niekedy daavno tu bol tusim o nich topic

ale co je horsie ohladne toho noveho albumu tak yorke tiez povedal:

"...práve sme začali s nahrávaním. začali sme, aby sme sa niekam dostali. nakoniec.

s láskou Thom"
( preklad: www.radiohead.yw.sk)

snad to thom nemyslel tak ako si to ja vysvetlujem Crying or Very sad

ale inak myslim ze je to celkom spravny pristup, ked kapela skonci ked pride na to ze vsetko co chcela povedat uz bolo povedane...

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Okt 18, 2006 2:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nestras. preco by sa uz nemali kam posunut? Najma ked ide o tak talentovanych hudobnikov. Sa mi zda este velmi priskoro aby sa zacali postupne vytracat zo sceny a utiahli sa k solovym projektom typu Eraser.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vibrocil

PríspevokZaslal: St Okt 18, 2006 3:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
nestras. preco by sa uz nemali kam posunut? Najma ked ide o tak talentovanych hudobnikov. Sa mi zda este velmi priskoro aby sa zacali postupne vytracat zo sceny a utiahli sa k solovym projektom typu Eraser.

no ja nechcem strasit ale tak to thom povedal ale je tiez pravda ze oni uz velakrat koncili Very Happy
no u nich je to asi este priskoro...ale tak niektorym kapelam by neuskodilo keby to zabalili, lebo stale tocia dokola to iste... Laughing

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: