|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: St Okt 18, 2006 12:06 pm Predmet: radiohead |
|
|
radiohead zacali s nahravanim noveho albumu...
inak nieviem ci sa mi to len zda ale nechybaju tu nejake topiky napr. o blure alebo heheeeeeeeeh radiohead, ci to je len docasne? _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: St Okt 18, 2006 12:13 pm Predmet: |
|
|
moj ty boze, to teraz iba zacali s nahravanim? ved to malo byt uz davno vydane velmi nezodpovedny pristup. Nebyt toho koncertu, tak to maju u mna nahnute
Kam sa podela povodna tema o radiohead neviem, ale Blur tu stale je. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: St Okt 18, 2006 12:28 pm Predmet: |
|
|
no ja som nenasiel povodnu temu o blur ( nemyslim tu novu co zalozil blurfan) to este niekedy daavno tu bol tusim o nich topic
ale co je horsie ohladne toho noveho albumu tak yorke tiez povedal:
"...práve sme začali s nahrávaním. začali sme, aby sme sa niekam dostali. nakoniec.
s láskou Thom"
( preklad: www.radiohead.yw.sk)
snad to thom nemyslel tak ako si to ja vysvetlujem
ale inak myslim ze je to celkom spravny pristup, ked kapela skonci ked pride na to ze vsetko co chcela povedat uz bolo povedane... _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: St Okt 18, 2006 2:20 pm Predmet: |
|
|
nestras. preco by sa uz nemali kam posunut? Najma ked ide o tak talentovanych hudobnikov. Sa mi zda este velmi priskoro aby sa zacali postupne vytracat zo sceny a utiahli sa k solovym projektom typu Eraser. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: St Okt 18, 2006 3:36 pm Predmet: |
|
|
Franz Napísal: |
nestras. preco by sa uz nemali kam posunut? Najma ked ide o tak talentovanych hudobnikov. Sa mi zda este velmi priskoro aby sa zacali postupne vytracat zo sceny a utiahli sa k solovym projektom typu Eraser. |
no ja nechcem strasit ale tak to thom povedal ale je tiez pravda ze oni uz velakrat koncili
no u nich je to asi este priskoro...ale tak niektorym kapelam by neuskodilo keby to zabalili, lebo stale tocia dokola to iste... _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|