Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Sziget Festival - Radiohead
Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Júl 11, 2006 5:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

kokos to nikto nejdete? ja samozrejme idem

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
lukas

Založený: 18.01.2006

PríspevokZaslal: Ut Júl 11, 2006 7:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Kde to je ? kolik ot stoji?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
vibrocil

PríspevokZaslal: St Júl 12, 2006 6:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

pri budapesti okolo 900 tusim na jeden den

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: So Júl 22, 2006 7:06 pm    Predmet: ja Odpovedať s citátom Back to top

ja by som chcel ist, ale len na ten jeden den, 15.august tusim ked je radiohead. ak by mas bolo viac mohli by sme dat nejaky train-trip. listky sa ale daju kupit len na mieste som pocul

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

PríspevokZaslal: So Júl 22, 2006 10:08 pm    Predmet: Re: ja Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
ja by som chcel ist, ale len na ten jeden den, 15.august tusim ked je radiohead. ak by mas bolo viac mohli by sme dat nejaky train-trip. listky sa ale daju kupit len na mieste som pocul

no jasne to by sme mohli spravit nieco tym vlakom, zatial by chcela ist este jedna baba z ba. inak nie je to 15. ale 12. o 21:00. a kedy by si tam chcel ist? najlepsie by bolo rano - vidiet aj nejake ine kapely a si aj uzit atmosku Wink a vecer moze byt aj problem so vstupenkami....
dufam ze ked si to pisal ze tam chces ist si nemal upal v tom grecku Very Happy
ak to vyde tak to bude dost drsny tyzden... Very Happy
a este ze kolko mas rokov prosim ta? lebo ta baba co tam chce ist ma strasne vycitky ze ma 27.

tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Júl 23, 2006 4:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no ja by som tiez rad isiel, ale iba ak tak na jeden den, rano tam a po koncerte spät, ale este to je otvorene,

vibrocil

PríspevokZaslal: Ne Júl 23, 2006 9:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

myslim ze vsetci tam chceme ist len na ten jeden...

..filip

PríspevokZaslal: Ut Júl 25, 2006 7:40 pm    Predmet: Re: ja Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
..filip Napísal:

no jasne to by sme mohli spravit nieco tym vlakom, zatial by chcela ist este jedna baba z ba. inak nie je to 15. ale 12. o 21:00. a kedy by si tam chcel ist? najlepsie by bolo rano - vidiet aj nejake ine kapely a si aj uzit atmosku Wink a vecer moze byt aj problem so vstupenkami....
dufam ze ked si to pisal ze tam chces ist si nemal upal v tom grecku Very Happy
ak to vyde tak to bude dost drsny tyzden... Very Happy
a este ze kolko mas rokov prosim ta? lebo ta baba co tam chce ist ma strasne vycitky ze ma 27.

jasne, myslim to uplne serious, na 100pro chcem ist. tiez by som najradsej tak rano,nech vidme aj nieco ine z festaku. inak mam 21 Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

PríspevokZaslal: Ut Júl 25, 2006 9:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

pozeram tie vlaky... a ze to budeme musiet ist dost skoro ( na moje prazdninove je to skoro) ... navrhujem o 7:16 ide z ba, 10:22 je v budapesti. ja by som nastupil v novych zamkoch.
co vy na to?

tomas

PríspevokZaslal: Ut Júl 25, 2006 9:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
pozeram tie vlaky... a ze to budeme musiet ist dost skoro ( na moje prazdninove je to skoro) ... navrhujem o 7:16 ide z ba, 10:22 je v budapesti. ja by som nastupil v novych zamkoch.
co vy na to?
ja som pozeral tiez vlaky a presne tento vyhovoval aj nam. ja som za ist na tento vlak. idem ja a este jeden kamarat, my pojdeme z bratislavy-hlavna stanica

vibrocil

PríspevokZaslal: St Júl 26, 2006 8:32 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tomas Napísal:
vibrocil Napísal:
co vy na to?
ja som pozeral tiez vlaky a presne tento vyhovoval aj nam. ja som za ist na tento vlak. idem ja a este jeden kamarat, my pojdeme z bratislavy-hlavna stanica

supeeeeer ze vam to vyhovuje...

..filip

PríspevokZaslal: Št Júl 27, 2006 1:11 pm    Predmet: aj ja Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
tomas Napísal:
vibrocil Napísal:
co vy na to?

supeeeeer ze vam to vyhovuje...

aj ja som pozeral vlaky a tiez sa mi najviac pacil ten 716. tiez by som siel z blavy,hlav stanica

vibrocil

PríspevokZaslal: Št Júl 27, 2006 8:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no uzasneeee Very Happy a kolko nas vlastne zatial je? ja este celokm neviem.... filip ty beres niekoho ? a este navrhujem, aby sme si dali nejake poznavacie znamenie alebo tel.c. alebo co...

..filip

PríspevokZaslal: Št Júl 27, 2006 8:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
no uzasneeee Very Happy a kolko nas vlastne zatial je? ja este celokm neviem.... filip ty beres niekoho ? a este navrhujem, aby sme si dali nejake poznavacie znamenie alebo tel.c. alebo co...

ja idem na takych 80% sam, hovoria kamosi ze by sli a tak ale ako ich poznam, tak skor nie Confused
jasne, treba sa dohodnut tak aby sme uz aj cestovali spolu. dalsia madforit-action Cool

tomas

PríspevokZaslal: Pi Júl 28, 2006 4:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
vibrocil Napísal:

ja idem na takych 80% sam, hovoria kamosi ze by sli a tak ale ako ich poznam, tak skor nie Confused
jasne, treba sa dohodnut tak aby sme uz aj cestovali spolu. dalsia madforit-action Cool
no my sme isti zatial dvaja ak sa nic vazne nestane a dalsi 3-4 su otvoreni, ti kludne mozu aj nemusia ist.a mali by sme sa mozrejme potom nejak dohodnut.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
Strana 1 z 5

Prejdi na: