Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Blogujete?
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: St Aug 30, 2006 12:35 pm    Predmet: Blogujete? Odpovedať s citátom Back to top

Ja som vcera zacal, zatial som tam dal jeden clanok, ak sa vam chce, tak si to checknite. Ten clanok je zhodou nahod o Oasis Very Happy

www.cerveny.blog.sme.sk

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Aug 30, 2006 4:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vsimol som si to , no netusil som ze si to ty Very Happy
Na uvod fajn, tesim sa na dalsie.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: St Aug 30, 2006 5:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Pekny clanok, len tak dalej! Very Happy
Ja som tiez prepadol Oasis niekedy okolo 15-16 rokov,vlastne cely gympel som bol radikalny "oasista". Laughing Aj ked uz teraz pre mna nie su no.1, tak sa viem vzit do tvojich pocitov o tejto skvelej kapele.
Tiez sa tesim na dalsie clanky! Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Liam55

PríspevokZaslal: St Aug 30, 2006 6:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Haha, teraz na mna pada zodpovednost ako na Noela po Definitely maybe, dufam, ze to zvladnem s takym prehladom ako on. Laughing Laughing Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: St Aug 30, 2006 7:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

pekny clanok, mne tiez oasis chytili najviac na strednej:) nastastie v triede bolo viac typkov mne podobnych.. Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Št Aug 31, 2006 10:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Celkom v pohode. Aj ked si dost pisal o faktoch, o ktorych si pisat nechcel, ale aspon som sa opat nieco nove dozvedel (o tych Bahamach). Mozno troska viac pocitov by nezaskodilo, ale aspon si vela ludom priblizil Oasis, ktori by sa inac o nich nic nedozvedeli. A velky restepa Tebe, aj ...filipovi a dalsim, ktori blogujete. Ja sa tiez pohravam s touto myslienkou, mozno sa na to odhodlam...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Liam55

PríspevokZaslal: Št Aug 31, 2006 12:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No jasne, pridaj sa k nam, to bude parada..... Aku adresu blogu ma ...filip? raz som na nom bol, ale som zabudol adresu Embarassed

No skoda, ze je tam vela faktov, bol to moj prvy clanok, a zevraj mam na viac (mi jedna baba povedala) Very Happy

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Št Aug 31, 2006 1:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

catvte blogeri a potencialni bogeri. no ja blogujem asi rok a stvrt a odporucam kazdemu...je to dostp ohoda lebo napises co chces a ako chces nemusi to byt dokonale a pod (vsak ako aj ja,tiez po literARNEJ stranke su to shity Cool
moja adresa je http://tichy.blog.sme.sk
inAC je to aj tuto dole pod mojim prispevkom ze "moja www" ci co

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Št Aug 31, 2006 4:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ludia helfnite.furt tu mam anglinu aj ked prepnem na uvodnej stranke na slovakiu tak tu mam furt anglinu. Sad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Liam55

PríspevokZaslal: Št Aug 31, 2006 5:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mno, myslis na fore mas anglinu? Tak si pozri v anstavneniach fora (settings)
, tam si zmen jazyk, lebo forum nema vela spolocneho s hlavnou strankou.

teepek

PríspevokZaslal: Ne Apr 29, 2007 11:21 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

skusal som na Pravde a Atlase, no ked si to dam ulozit, tak tam potom nic nie je, taky som z toho frustrovany a na Sme neviem, ci sa odvazim, bo tam treba pouzivat prave meno a to moc nechcem, nie ze by som sa za svoje diela hanbil, no rymovacky su predsa len trochu sukromna vec, ale zas by som chcel vediet, co si o tom ludia myslia.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Apr 30, 2007 9:34 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja neblogujem...neviem ci by niekoho bavilo citat tie moje ulety Laughing

Ked budem mat taku potrebu,zo beriem si do medickej nejaku stolicku,na nu sa postavim a poviem co mam na srdci Laughing
Slovensky speakers corner Laughing

Ale citam to vcelku rad,ked uz nic ine nie je na nete...

teepek

PríspevokZaslal: Po Apr 30, 2007 10:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Peto, budem citovat Martina Kittnera: "Citam Ta rad." Very Happy

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Apr 30, 2007 11:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:

To kto je?
Ja teraz najcastejsie citam nieco od Ch.Bukowskeho...na WC vzdy po jednej poviedke dam Laughing

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ut Máj 01, 2007 6:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
teepek Napísal:

To kto je?
Ja teraz najcastejsie citam nieco od Ch.Bukowskeho...na WC vzdy po jednej poviedke dam Laughing

Od Bukowského som čítal len jednu knihu: Všetky rite sveta i tá moja. Dobrá haluz. Smile

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: