Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

OASISFORUM už i v ČR !!!
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: St Sep 27, 2006 5:10 pm    Predmet: OASISFORUM už i v ČR !!! Odpovedať s citátom Back to top

Mám dobrou zprávu pro všechny Oasisfans v ČR i na Slovensku...

27.9.2006 se rozběhlo Oasisforum už i v ČR. Za všechny Adminy vás tam chci pozvat a budeme se těšit na vaše nové příspěvky a nápady o co forum rozšířit.

Odkaz 1: www.sweb.cz/oasisband (používejte Internet Explorer)
Odkaz 2: http://forum.phpbb.cz/Oasisband/

Cheers

Naposledy upravil adam dňa Št Sep 28, 2006 10:05 am, celkom upravené 1 krát

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Sep 27, 2006 5:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

super Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: St Sep 27, 2006 6:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jj moze byt

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Št Sep 28, 2006 7:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

haha, som zvedavy co vy na to, ale (a teraz si musim prihriat polievocku Razz ) ja si osobne nemyslim, ze tu na slovensku a v cechach je nas tolko, aby sme potrebovali dalsie forum.

ludia tak zacnu este menej prispievat na toto forum, nie vsetci budu prispievat na to nove, takze koniec-koncov neviem co z toho bude ... ja nezbohatnem ani v jednom pripade, takze mi to moze byt jedno. len sa vas pytam

"Myslis si, ze potrebuje slovensko-ceska komunita oasisfans dalsie diskusne forum?"

Inac, Adam, mozno lepsie riesenie by bolo, keby sme vytvorili jedno nezavisle forum, nie rozdrobovat uz aj tak malu komunitu ...

No a teraz sa do mna pustite !!! Evil or Very Mad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Sep 28, 2006 8:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:
haha, som zvedavy co vy na to, ale (a teraz si musim prihriat polievocku Razz ) ja si osobne nemyslim, ze tu na slovensku a v cechach je nas tolko, aby sme potrebovali dalsie forum.

ludia tak zacnu este menej prispievat na toto forum, nie vsetci budu prispievat na to nove, takze koniec-koncov neviem co z toho bude ... ja nezbohatnem ani v jednom pripade, takze mi to moze byt jedno. len sa vas pytam

"Myslis si, ze potrebuje slovensko-ceska komunita oasisfans dalsie diskusne forum?"

Inac, Adam, mozno lepsie riesenie by bolo, keby sme vytvorili jedno nezavisle forum, nie rozdrobovat uz aj tak malu komunitu ...

tazko povedat ci potrebuje CS komunita dalsie forum... cas ukaze. mne hlavne ani ta linka nefungovala, tak si neviem na toto forum spravit nazor. ale marek mozes byt si isty ze ja som MadForIt.sk forever Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Dovsed

PríspevokZaslal: Št Sep 28, 2006 5:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
admin Napísal:

ale marek mozes byt si isty ze ja som MadForIt.sk forever Wink

tiez sa hlasim Cool

adam

PríspevokZaslal: Št Sep 28, 2006 7:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Neberte to jako souboj, je to alternativa...Chtěl jsem tam mít trochu míň témat a více zaměření na uploady. Tady se mi zdá, že ty uploady moc nefrčí...A taky jsem to chtěl zkusit udělat a zjistit jaký o to bude zájem. Když nebude, tak to zruším. Ale na madforit budu přispívat i dál...jak jste si už asi všimli.

Cheers

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
adam

PríspevokZaslal: Pi Sep 29, 2006 5:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Máte nějaké průběžné hodnocení pro toto Forum??? Zajímá mě názor vás ostatních...

Dovsed

PríspevokZaslal: Pi Sep 29, 2006 6:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

adam Napísal:
Máte nějaké průběžné hodnocení pro toto Forum??? Zajímá mě názor vás ostatních...

ako pre toto na sr?ja hej..som rad ze mi to moj milosko Very Happy oznamil...a som fakt dost spokojny Cool

bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Sep 29, 2006 6:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

pockajte, ale kurna to mi nevravte, pretoze ja tiez "rozdrobujem komunitu" ? ci ako to bolo, ked tiez si robim jeden oasis forum...Lenze ak to raz snad dokoncim, tak ak mi pride nejaky odkaz aspon raz za polroka, budem mat strasnu radost. Lenze v mojom pripade(a isto aj u teba adam,nie?) je to robene pre zabavu.
beres to prilis negativisticky marek..
A adam, drzim palce Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
adam

PríspevokZaslal: Pi Sep 29, 2006 7:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bajla Napísal:
pockajte, ale kurna to mi nevravte, pretoze ja tiez "rozdrobujem komunitu" ? ci ako to bolo, ked tiez si robim jeden oasis forum...Lenze ak to raz snad dokoncim, tak ak mi pride nejaky odkaz aspon raz za polroka, budem mat strasnu radost. Lenze v mojom pripade(a isto aj u teba adam,nie?) je to robene pre zabavu.
beres to prilis negativisticky marek..
A adam, drzim palce Smile

Díky Bajla za povzbuzení..budem si na ty fora psát vzájemně, abychom měli oba dobrý pocit z dobře udělané práce Laughing Pak mi dej odkaz.

Jasnačka, že je to pro zábavu a taky to bude taková archívárna novinek...

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Ne Okt 01, 2006 7:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

po tych 8 rokoch viem o com hovorim Shocked nic neberiem tragicky, len rozmyslam pragmaticky Rolling Eyes

kludne si otvarajte nove fora, ja s tym nemam najmensi problem, a drzim vam palce nech vam frcia !!!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 02, 2006 5:49 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:
po tych 8 rokoch viem o com hovorim Shocked nic neberiem tragicky, len rozmyslam pragmaticky Rolling Eyes

kludne si otvarajte nove fora, ja s tym nemam najmensi problem, a drzim vam palce nech vam frcia !!!

marek: jo,vdak Wink
adam: vzajomne si pisat do fora...hehe, no to je dobree...som za Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 02, 2006 2:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja tiez nevidim dovod preco by bolo potrebne zakladat dalsie fora, ved ludi co sem realne prispievaju je asi 15. Staci jedno poriadne forum. Privital by som skorej, keby sem prislo viacej ludi z Ciech, bolo by to urcite ozivenie. Tych tem zas nie je tak vela, len by sa opakovali a pripadal by som si dost divne aby som tie iste nazory pisal na dve, prip aj viac for kde by boli stale ti isti ludia. Ale ved uvidime ako sa veci budu uberat.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 02, 2006 2:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
Privital by som skorej, keby sem prislo viacej ludi z Ciech, bolo by to urcite ozivenie.
Hovoris mi z duse, skoda, ze tu sa nechcu zapajat, cest vynimkam.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: