|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Ostrava City |
Zaslal: St Sep 27, 2006 5:10 pm Predmet: OASISFORUM už i v ČR !!! |
|
|
Mám dobrou zprávu pro všechny Oasisfans v ČR i na Slovensku...
27.9.2006 se rozběhlo Oasisforum už i v ČR. Za všechny Adminy vás tam chci pozvat a budeme se těšit na vaše nové příspěvky a nápady o co forum rozšířit.
Odkaz 1: www.sweb.cz/oasisband (používejte Internet Explorer)
Odkaz 2: http://forum.phpbb.cz/Oasisband/
Cheers _________________ http://oasisband.sweb.cz/
Naposledy upravil adam dňa Št Sep 28, 2006 10:05 am, celkom upravené 1 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: St Sep 27, 2006 5:15 pm Predmet: |
|
|
super |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: St Sep 27, 2006 6:12 pm Predmet: |
|
|
jj moze byt |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: Št Sep 28, 2006 7:40 am Predmet: |
|
|
haha, som zvedavy co vy na to, ale (a teraz si musim prihriat polievocku ) ja si osobne nemyslim, ze tu na slovensku a v cechach je nas tolko, aby sme potrebovali dalsie forum.
ludia tak zacnu este menej prispievat na toto forum, nie vsetci budu prispievat na to nove, takze koniec-koncov neviem co z toho bude ... ja nezbohatnem ani v jednom pripade, takze mi to moze byt jedno. len sa vas pytam
"Myslis si, ze potrebuje slovensko-ceska komunita oasisfans dalsie diskusne forum?"
Inac, Adam, mozno lepsie riesenie by bolo, keby sme vytvorili jedno nezavisle forum, nie rozdrobovat uz aj tak malu komunitu ...
No a teraz sa do mna pustite !!! _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Št Sep 28, 2006 8:28 am Predmet: |
|
|
admin Napísal: |
haha, som zvedavy co vy na to, ale (a teraz si musim prihriat polievocku ) ja si osobne nemyslim, ze tu na slovensku a v cechach je nas tolko, aby sme potrebovali dalsie forum.
ludia tak zacnu este menej prispievat na toto forum, nie vsetci budu prispievat na to nove, takze koniec-koncov neviem co z toho bude ... ja nezbohatnem ani v jednom pripade, takze mi to moze byt jedno. len sa vas pytam
"Myslis si, ze potrebuje slovensko-ceska komunita oasisfans dalsie diskusne forum?"
Inac, Adam, mozno lepsie riesenie by bolo, keby sme vytvorili jedno nezavisle forum, nie rozdrobovat uz aj tak malu komunitu ...
No a teraz sa do mna pustite !!! |
tazko povedat ci potrebuje CS komunita dalsie forum... cas ukaze. mne hlavne ani ta linka nefungovala, tak si neviem na toto forum spravit nazor. ale marek mozes byt si isty ze ja som MadForIt.sk forever _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
|
Zaslal: Št Sep 28, 2006 5:38 pm Predmet: |
|
|
majky Napísal: |
No a teraz sa do mna pustite !!! |
ale marek mozes byt si isty ze ja som MadForIt.sk forever |
tiez sa hlasim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam
Zaslal: Št Sep 28, 2006 7:12 pm Predmet: |
|
|
Neberte to jako souboj, je to alternativa...Chtěl jsem tam mít trochu míň témat a více zaměření na uploady. Tady se mi zdá, že ty uploady moc nefrčí...A taky jsem to chtěl zkusit udělat a zjistit jaký o to bude zájem. Když nebude, tak to zruším. Ale na madforit budu přispívat i dál...jak jste si už asi všimli.
Cheers _________________ http://oasisband.sweb.cz/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam
Zaslal: Pi Sep 29, 2006 5:57 pm Predmet: |
|
|
Máte nějaké průběžné hodnocení pro toto Forum??? Zajímá mě názor vás ostatních... _________________ http://oasisband.sweb.cz/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
|
Zaslal: Pi Sep 29, 2006 6:31 pm Predmet: |
|
|
adam Napísal: |
Máte nějaké průběžné hodnocení pro toto Forum??? Zajímá mě názor vás ostatních... |
ako pre toto na sr?ja hej..som rad ze mi to moj milosko oznamil...a som fakt dost spokojny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bajla
Založený: 28.11.2005 Príspevky: 211 Bydlisko: puchov |
Zaslal: Pi Sep 29, 2006 6:32 pm Predmet: |
|
|
pockajte, ale kurna to mi nevravte, pretoze ja tiez "rozdrobujem komunitu" ? ci ako to bolo, ked tiez si robim jeden oasis forum...Lenze ak to raz snad dokoncim, tak ak mi pride nejaky odkaz aspon raz za polroka, budem mat strasnu radost. Lenze v mojom pripade(a isto aj u teba adam,nie?) je to robene pre zabavu.
beres to prilis negativisticky marek..
A adam, drzim palce |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam
Zaslal: Pi Sep 29, 2006 7:31 pm Predmet: |
|
|
bajla Napísal: |
pockajte, ale kurna to mi nevravte, pretoze ja tiez "rozdrobujem komunitu" ? ci ako to bolo, ked tiez si robim jeden oasis forum...Lenze ak to raz snad dokoncim, tak ak mi pride nejaky odkaz aspon raz za polroka, budem mat strasnu radost. Lenze v mojom pripade(a isto aj u teba adam,nie?) je to robene pre zabavu.
beres to prilis negativisticky marek..
A adam, drzim palce |
Díky Bajla za povzbuzení..budem si na ty fora psát vzájemně, abychom měli oba dobrý pocit z dobře udělané práce Pak mi dej odkaz.
Jasnačka, že je to pro zábavu a taky to bude taková archívárna novinek... _________________ http://oasisband.sweb.cz/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: Ne Okt 01, 2006 7:07 pm Predmet: |
|
|
po tych 8 rokoch viem o com hovorim nic neberiem tragicky, len rozmyslam pragmaticky
kludne si otvarajte nove fora, ja s tym nemam najmensi problem, a drzim vam palce nech vam frcia !!! _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bajla
Založený: 28.11.2005 Príspevky: 211 Bydlisko: puchov |
Zaslal: Po Okt 02, 2006 5:49 am Predmet: |
|
|
po tych 8 rokoch viem o com hovorim nic neberiem tragicky, len rozmyslam pragmaticky
kludne si otvarajte nove fora, ja s tym nemam najmensi problem, a drzim vam palce nech vam frcia !!! |
marek: jo,vdak
adam: vzajomne si pisat do fora...hehe, no to je dobree...som za |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Po Okt 02, 2006 2:05 pm Predmet: |
|
|
Ja tiez nevidim dovod preco by bolo potrebne zakladat dalsie fora, ved ludi co sem realne prispievaju je asi 15. Staci jedno poriadne forum. Privital by som skorej, keby sem prislo viacej ludi z Ciech, bolo by to urcite ozivenie. Tych tem zas nie je tak vela, len by sa opakovali a pripadal by som si dost divne aby som tie iste nazory pisal na dve, prip aj viac for kde by boli stale ti isti ludia. Ale ved uvidime ako sa veci budu uberat. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Po Okt 02, 2006 2:50 pm Predmet: |
|
|
Franz Napísal: |
Privital by som skorej, keby sem prislo viacej ludi z Ciech, bolo by to urcite ozivenie. |
Hovoris mi z duse, skoda, ze tu sa nechcu zapajat, cest vynimkam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|