Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Nova pesnicka (Lord Dont Slow Me Down ???)

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: So Sep 30, 2006 5:32 pm    Predmet: Nova pesnicka (Lord Dont Slow Me Down ???) Odpovedať s citátom Back to top

poculi ste tu novu pesnicku ktora je v traileri na film LDSMD??? Velice sa mi to paci. Noelom spievana piesen.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: So Sep 30, 2006 5:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

neviem ci vam, ale mne znie dost ako Elvis Laughing Laughing . Teda pocul som ju iba raz, mozno na 2 x uz nebude Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: So Sep 30, 2006 5:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jj, mas pravdu, je to take rokenrolove Wink na styl LYLA

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 02, 2006 1:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Je to po pi*i pecka...chalani a dievcata ani neviete ako sa tesim Cool
Sm vedel,ze nas Noel nenecha len tak..a napada mi o5 myslienka nejakej release party..alebo nejakeho zuru Cool
konecne zase nejake oasis madness Cool

rock n roll is still alive Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Liam1250

PríspevokZaslal: Po Okt 02, 2006 2:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nemozte sem niekto hodit link ???rad by som si to kukol...dikez...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 02, 2006 2:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nech sa ti paci... http://www.youtube.com/watch?v=6xUUZb5NdwY

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Po Okt 02, 2006 4:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Podľa mňa fajn kúsok, ale privítal by som nejakýLiamom spievaný song.

jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 02, 2006 4:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

super song, len dost tam pocul lylu. oasis sa uz asi vykaslali na kinks, t-rex, a beatles a kopiruju sami seba hehe Wink Very HappyVery HappyVery Happy
ale je to pekne, trochu ako elvis,s doprovodnou kapelou beatles Laughing Laughing Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 02, 2006 8:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
super song, len dost tam pocul lylu. oasis sa uz asi vykaslali na kinks, t-rex, a beatles a kopiruju sami seba hehe Wink Very HappyVery HappyVery Happy
ale je to pekne, trochu ako elvis,s doprovodnou kapelou beatles Laughing Laughing Laughing

nooo tak tu lylu tam pocut teda poriadne.

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ut Okt 03, 2006 7:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
jeremy Napísal:

nooo tak tu lylu tam pocut teda poriadne.

hlavne ten uvod

BetterMan

PríspevokZaslal: So Okt 07, 2006 12:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

aj ten text vyzera mega

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: So Okt 07, 2006 9:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

inac na youtube je kopec zaujimavych videos Smile hihi, asi som dost pozadu, co?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: