Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Škandinávska gitarová scéna

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Pi Okt 06, 2006 8:56 am    Predmet: Škandinávska gitarová scéna Odpovedať s citátom Back to top

Co hovorite na skandinavske gitarovky typu Hives, Mando Diao, Gluecifer, Hellacopters, Turbonegro, International Noise Conspiracy, Backyard Babies a pod.?

Polda mna, celkom prijemna alternativa k britskym gitarovkam, i ked su to u nas este menej zname skupiny ako z UK

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
adam

PríspevokZaslal: Pi Okt 06, 2006 11:08 am    Predmet: Re: Škandinávska gitarová scéna Odpovedať s citátom Back to top

gabip79 Napísal:
Co hovorite na skandinavske gitarovky typu Hives, Mando Diao, Gluecifer, Hellacopters, Turbonegro, International Noise Conspiracy, Backyard Babies a pod.?

Polda mna, celkom prijemna alternativa k britskym gitarovkam, i ked su to u nas este menej zname skupiny ako z UK

To máš asi pravdu, ale já už v poslední době nestihnu vstřebávat ani ty britský kytarovky. Je toho fůra, z těch švédskejch znám akorát Hives, někde jsem viděl i Mando Diao. Docela good to be free...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Pi Okt 06, 2006 1:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Poznam iba Mando diao a tych ja mozem dost vela a trochu Hives, ale ti ma moc neberu. Keby som nevedel ze su Svedi tak som doteraz v tom ze su z UK. Ten rozdiel je tam minimalny. Fajn ze je dalsia krajina schopna produkovat podobnu hudbu.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gabip79

PríspevokZaslal: Pi Okt 06, 2006 1:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
Poznam iba Mando diao a tych ja mozem dost vela a trochu Hives, ale ti ma moc neberu. Keby som nevedel ze su Svedi tak som doteraz v tom ze su z UK. Ten rozdiel je tam minimalny. Fajn ze je dalsia krajina schopna produkovat podobnu hudbu.

Tusim aj polovica Razorlight je zo Svedska Wink

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Okt 06, 2006 10:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja nepoznam asi ani jednu skandinavsku gitarovku. akurat raz som omylom stiahol nieco ...bolo to dobreee ale znicil mi to virus

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Okt 07, 2006 11:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ked sme pri tych Mando diao....nesiel by niekto ...na...

MANDO DIAO (support: Dirty Pretty Things)
Začína o: 19:30 Miesto: Stadthalle Mesto: WIEN Krajina: AT
Vstupenky: Dostupné
16.11.2006

dirty pretty things sa ze vraj minimalne vyrovnaju dohertymu..som cital Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Okt 08, 2006 7:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

asi by som sa mal hanbit, ale "skandinavska vlna" ma nejak obisla Rolling Eyes

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Okt 08, 2006 11:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Inac tieto skandinavske gitarovky su zaujimavy fenomen. Je jasne z akych korenov vychadzaju, ale niektore sucasne kapely su pestrejsie nez britske. Mna zaujali hlavne Mando Diao(aj ked ten posledny album moc nepresvedcil) alebo The Raveonettes. Uz dlho sa chystam stiahnut oblubencov Noela The Soundtrack of our lives, ale este som sa k tomu nedostal. Sad

gabip79

PríspevokZaslal: Po Okt 09, 2006 6:49 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
ked sme pri tych Mando diao....nesiel by niekto ...na...

MANDO DIAO (support: Dirty Pretty Things)
Začína o: 19:30 Miesto: Stadthalle Mesto: WIEN Krajina: AT
Vstupenky: Dostupné
16.11.2006

dirty pretty things sa ze vraj minimalne vyrovnaju dohertymu..som cital Wink

Ja uz mam kupene listky Smile

ale tusim, ze DPT hrat nebudu, zrusili ucast na turne s Mando ... isty cas sa pisalo, ze budu hrat Razorlight, ale uz ani oni nemaju ziadne info na webe ... takze ostava uz len predkapela Johnosi zo Svedska ...

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: