|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 192 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: Pi Okt 06, 2006 8:56 am Predmet: Škandinávska gitarová scéna |
|
|
Co hovorite na skandinavske gitarovky typu Hives, Mando Diao, Gluecifer, Hellacopters, Turbonegro, International Noise Conspiracy, Backyard Babies a pod.?
Polda mna, celkom prijemna alternativa k britskym gitarovkam, i ked su to u nas este menej zname skupiny ako z UK |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Ostrava City |
Zaslal: Pi Okt 06, 2006 11:08 am Predmet: Re: Škandinávska gitarová scéna |
|
|
gabip79 Napísal: |
Co hovorite na skandinavske gitarovky typu Hives, Mando Diao, Gluecifer, Hellacopters, Turbonegro, International Noise Conspiracy, Backyard Babies a pod.?
Polda mna, celkom prijemna alternativa k britskym gitarovkam, i ked su to u nas este menej zname skupiny ako z UK |
To máš asi pravdu, ale já už v poslední době nestihnu vstřebávat ani ty britský kytarovky. Je toho fůra, z těch švédskejch znám akorát Hives, někde jsem viděl i Mando Diao. Docela good to be free... _________________ http://oasisband.sweb.cz/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Pi Okt 06, 2006 1:14 pm Predmet: |
|
|
Poznam iba Mando diao a tych ja mozem dost vela a trochu Hives, ale ti ma moc neberu. Keby som nevedel ze su Svedi tak som doteraz v tom ze su z UK. Ten rozdiel je tam minimalny. Fajn ze je dalsia krajina schopna produkovat podobnu hudbu. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Zaslal: Pi Okt 06, 2006 1:29 pm Predmet: |
|
|
Franz Napísal: |
Poznam iba Mando diao a tych ja mozem dost vela a trochu Hives, ale ti ma moc neberu. Keby som nevedel ze su Svedi tak som doteraz v tom ze su z UK. Ten rozdiel je tam minimalny. Fajn ze je dalsia krajina schopna produkovat podobnu hudbu. |
Tusim aj polovica Razorlight je zo Svedska |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Pi Okt 06, 2006 10:43 pm Predmet: |
|
|
ja nepoznam asi ani jednu skandinavsku gitarovku. akurat raz som omylom stiahol nieco ...bolo to dobreee ale znicil mi to virus _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: So Okt 07, 2006 11:26 am Predmet: |
|
|
ked sme pri tych Mando diao....nesiel by niekto ...na...
MANDO DIAO (support: Dirty Pretty Things)
Začína o: 19:30 Miesto: Stadthalle Mesto: WIEN Krajina: AT
Vstupenky: Dostupné
16.11.2006
dirty pretty things sa ze vraj minimalne vyrovnaju dohertymu..som cital |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Ne Okt 08, 2006 7:12 am Predmet: |
|
|
asi by som sa mal hanbit, ale "skandinavska vlna" ma nejak obisla _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
Založený: 17.11.2005 Príspevky: 450
|
Zaslal: Ne Okt 08, 2006 11:45 am Predmet: |
|
|
Inac tieto skandinavske gitarovky su zaujimavy fenomen. Je jasne z akych korenov vychadzaju, ale niektore sucasne kapely su pestrejsie nez britske. Mna zaujali hlavne Mando Diao(aj ked ten posledny album moc nepresvedcil) alebo The Raveonettes. Uz dlho sa chystam stiahnut oblubencov Noela The Soundtrack of our lives, ale este som sa k tomu nedostal. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Zaslal: Po Okt 09, 2006 6:49 am Predmet: |
|
|
BetterMan Napísal: |
ked sme pri tych Mando diao....nesiel by niekto ...na...
MANDO DIAO (support: Dirty Pretty Things)
Začína o: 19:30 Miesto: Stadthalle Mesto: WIEN Krajina: AT
Vstupenky: Dostupné
16.11.2006
dirty pretty things sa ze vraj minimalne vyrovnaju dohertymu..som cital |
Ja uz mam kupene listky
ale tusim, ze DPT hrat nebudu, zrusili ucast na turne s Mando ... isty cas sa pisalo, ze budu hrat Razorlight, ale uz ani oni nemaju ziadne info na webe ... takze ostava uz len predkapela Johnosi zo Svedska ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|